Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
Естествено че са от вън. Хората които насочват световните процеси съвсем не се интересуват от пари, първо защото си имат достатъчно и второ защото на над-системните нива парите не означават нищо, а информацията и контрола над нея определят всичко.

Ще ти кажа само че хората, които си задават такива въпроси и се опитват да се "борят" срещу системата и нейните несправедливости, дали пряко или чрез разпространяване на информация, са най-добрите помощници на тая система.

Не знам, за мен изобщо не е трудно.

Не знам защо си толкова обсебен от тия финансови интереси, но от това което аз съм проумял, мога да ти кажа че финансовите интереси са на най-ниското равнище, що се отнася до това как и защо света функционира така. Но понеже финансовите интереси са най-преки, очевидни и масови, то е съвсем закономерно човек да се заблуди, че те определят нещата на високи равнища.
Не ме разбра добре.

Парите са инструмент, нали така?
Хората, които по някакъв начин управляват света не може да кажеш, че не се интересуват от парите си. Те имат много, много пари, които ги използват с определена цел.. Зависимост за какво ще ги реализираш.

В последния си абзац писах за по-обикновенните хора, не за кукловодите. Обикновенните хора имат страст да трупат и разширяват капитала си на първо място, защото без това губят един вид контрола.

Може да си прав за това, че когато разпространявам информация за сиситемата съм им в помощ.. Все пак само това чакат - да се покаже грешката. Но аз не смятам, че до сега съм разпространил някаква съществено важна информаия, тъй като ако имах такава, нямаше да съм тук.

Да, погледнато на световен план - парите са нищо. Има други скрити сили, за които нищо не знам. Със сигрурност има обаче и по-разумни същества, които се борят за спасението на хората. И със сигурност не всичко е така лошо както си мислим.. Много от затрудненията сами си ги измисляме и произвеждаме.

хахаха Въпросът е за каква цена ще нарушиш закона и какво ще постигнеш.