.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    И как трябва да се държа с жените за да не се излагам бре, сексуален капацитет.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И как трябва да се държа с жените за да не се излагам бре, сексуален капацитет.
    Че защо ми е да ти казвам? Аз нали затова идвам тука - да те гледам как се излагаш.

Мега фен
    Проба-грешка. Ама те жените да не мислиш, че си падат по нас, щото сме много готини. По милост го правят, по милост.
    Аз се надявам на прочутата женска солидарност и милостивост, а не че съм готин.

Разбра ли бе готино докторче, дето не можеш се отърва от жени, та си тръгнал акъл да раздаваш.
    Последно редактирано от defender : 05-24-2017 на 22:52

Banned Фен
    Проба-грешка. Те жените да не мислиш, че си падат по нас, щото сме много готини. По милост го правят.
    Аз се надявам на прочутата женска солидарност и милостивост, а не че съм готин.
    Женската солидарност е само към други жени така че... може би имаш шанс.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Женската солидарност е само към други жени така че... може би имаш шанс.
    И към фалоси също. Щото са им интересни.

А ти си седнал да се кефиш как се излагам, защото това сигурно е единственото удоволствие на комплексираното ти тяло.

Banned Фен
    И към фалоси също. Щото са им интересни.

А ти си седнал да се кефиш как се излагам, защото това сигурно е единственото удоволствие на комплексираното ти тяло.
    Направо ме разкри.

Обикновено носиш на шеги и закачки с религията и малоумните ти представи за света, но когато засегна нещо за сексуалността ти ставаш много дефанзивен.(Говори ми за комплекси....) Радвай се че не злоупотребявам с това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Направо ме разкри.

Обикновено носиш на шеги и закачки с религията и малоумните ти представи за света, но когато засегна нещо за сексуалността ти ставаш много дефанзивен.(Говори ми за комплекси....) Радвай се че не злоупотребявам с това.
    Защото секса не зависи само от мен. Да говоря за секса и да съм сигурен в него, като в същото време той не зависи само от мен, защото е между двама човека е меко казано кретенизъм. Затова съм дефанзивен, защото подсъзнателно знам, че секса не зависи само от мен, което води до някакво съмнение в успеха.

Най-уверени в секса са само серийните изнасилвачи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си