.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Точно затова и мнението ти е некротизирало с аромат на газова гангрена. И ми е малко трудно да ти следя мисълта след като си едитваш мненията по н-пъти. Аз разбирам и уважавам гледната ти точка. Ти не желаеш да вникнеш в моята. Дори опитвайки се да бъдеш над нещата и да храчиш върху нормите, само по себе си е норма.
    Не храча по нормите, а по жалките ти опити да ги рационализираш чрез колективното благо. Тоест не храча по нормите, а по нормитата. Сори, просто не смятам че твоя тип заслужава нещо повече от презрение. Вие, които инфилтрирате всяко място на свобода и забавление и го превръщате в подобие на вас самите - сиво, скучно, планирано и регламентирано, изсмукано от всякакъв живот и динамика - перфектния малък хабитат, прилягащ на овчедушната ви природа, където можете да си играете на мненийца и гледни точки. Е, аз не уважавам гледната ти точка, не защото е твоя или заради съдържанието и, а защото я вземаш за нещо повече от това което е - просто гледна точка. Когато се научиш да виждаш отвъд гледните точки, тогава ми се обади.
    Последно редактирано от DerStuermer : 05-25-2017 на 22:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си