Първоначално написано от dreamwalker Ако дойда с каквито и да е експлозиви в Света Неделя, лъжата ще ми е най-малкият проблем. Това с експлозивите беше за разкопките, не за Света Неделя.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Това с експлозивите беше за разкопките, не за Света Неделя. Имаш ли 70 килограма.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Имаш ли 70 килограма. Ти 0 килограма ли тежиш?
Първоначално написано от inewton Ти 0 килограма ли тежиш? Да, водя максимално безтелесно съществуване. Аз щях да ти предложа да се престориш, че си мен и да участваш в разкопките.
Първоначално написано от dreamwalker Какво, защо 0, аз щях да ти предложа да се престориш, че си мен и да участваш в разкопките. Ще се престоря ако се омъжиш за мен.
Първоначално написано от inewton Ще се престоря ако се омъжиш за мен. Добре, събота в три часа как е.
Първоначално написано от dreamwalker Добре, събота в три часа как е. Става. Намери си хубава рокля. Аз ще съм с расо, че не ми се дават пари за костюм.
Правила