Първоначално написано от inewton Ще се разориш от обезщетения. Сега пък за какво.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Сега пък за какво. Подиграваш се с чувствата ми, как за какво.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Подиграваш се с чувствата ми, как за какво. Какви чувства, ти търсеше просто някой, за да служиш в Света Неделя.
Първоначално написано от dreamwalker Какви чувства, ти търсеше просто някой, за да служиш в Света Неделя. Е, той апетита идва с яденето. Щях да те заобичам постепенно.
Първоначално написано от inewton Е, той апетита идва с яденето. Щях да те заобичам постепенно. Кажи ми честно, наистина ли не си чел "Джейн Еър".
Първоначално написано от dreamwalker Кажи ми честно, наистина ли не си чел "Джейн Еър". Чел съм, как да не съм. До 15-20-та страница. Разбрах, че не е за мен.
Първоначално написано от inewton Чел съм, как да не съм. До 15-20-та страница. Разбрах, че не е за мен. Поведението ти е точно като St. John Rivers от романа, помислих, че е нарочно.
Правила