Първоначално написано от dreamwalker Кажи ми честно, наистина ли не си чел "Джейн Еър". Чел съм, как да не съм. До 15-20-та страница. Разбрах, че не е за мен.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Чел съм, как да не съм. До 15-20-та страница. Разбрах, че не е за мен. Поведението ти е точно като St. John Rivers от романа, помислих, че е нарочно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Поведението ти е точно като St. John Rivers от романа, помислих, че е нарочно. Той да не е бил поп?
Първоначално написано от inewton Той да не е бил поп? Пастор. Заминава в Индия да проповядва християнството и умира там.
Първоначално написано от dreamwalker Пастор. Ето, има корелация. Ще взема да го прочета. Ама ти ще дойдеш с мен на църква ако го направя.
Първоначално написано от inewton Ето, има корелация. Ще взема да го прочета. Ама ти ще дойдеш с мен на църква ако го направя. Не обещавам.
Първоначално написано от dreamwalker Не обещавам. Тогава и аз не обещавам, че ще прочета "Джейн Еър".
Правила