.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Това е добре. Само ми е чудно, защо либерал, като тебе не се е приспособил по-добре към пазара и не се е заобиколил с повече стоки и удоволствия. Защо не консумираш повече човече, пазара има нужда от неограничени консуматори.
    Ми консумирам бре, просто не консумирам в количество всичко на което ми спре окото. Имам си собствени приоритети за количествено консумиране.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Имам си собствени приоритети за количествено консумиране.
    Твоите приоритети не са рационални, трябва да се откажеш от тях и да се приспособиш (по дарвинистки) към условията на пазара. Иначе си комОнист. хаха

Твоите приоритети не са рационални, трябва да се откажеш от тях и да се приспособиш (по дарвинистки) към условията на пазара. Иначе си комОнист. хаха
    Едно от условията на пазара е големият "избор" предоставен на индивида, та приспособил съм се адекватно. Социалист Ефенди, либерален социалист!
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Социалист Ефенди, либерален социалист!
    Скоро попълвах някакъв политически тест във фейса. Изглеждаше представителен, със 70 въпроса.
    Излязох "центрист", каквото и да значи това. Така че не съм "либерален социалист".

Скоро попълвах някакъв политически тест във фейса. Изглеждаше представителен, със 70 въпроса.
    Излязох "центрист", каквото и да значи това. Така че не съм "либерален социалист".
    Във всеки случай щом си в центъра на спектрума, от малко по-малко си либерален колкото и да не ти харесва. Та къде в центъра те изкара, ляво от центъра или дясно?

Мега фен
    Във всеки случай щом си в центъра на спектрума, от малко по-малко си либерален колкото и да не ти харесва.
    Не съм либерален, християнин съм, а либералството и несполучлив, политически, изкуствен плагиат на християнството., преписал на себе си много от ценностите на християнството и в същото време тънко ги е размил, подменил, осветскостил и като ги е отделил от извора на доброто Бог, а без Бог всяко либерална добродетел е лицемерие.

Та къде в центъра те изкара, ляво от центъра или дясно?
    Ами не знам, ето това ми е резултата:
    http://prikachi.com/images/396/91593.jpg
    Последно редактирано от defender : 08-03-2017 на 14:14

Тя и твойта приятелка Меркел е Християнка бре... "Christian Democrat". Ta и либерална!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Във всеки случай щом си в центъра на спектрума, от малко по-малко си либерален колкото и да не ти харесва. Та къде в центъра те изкара, ляво от центъра или дясно?
    Единствения спектър, в който трябва да се търсите с тестове, е спектъра на аутизма.

Тия тестове не са нищо повече от ъпгрейдната версия на хороскоп.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 08-03-2017 на 09:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си