.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Добре де нпп, тогава ти какви услуги предлагаш за доставяне на любов и удоволствие на човеците/одушевени?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре де нпп, тогава ти какви услуги предлагаш за доставяне на любов и удоволствие на човеците/одушевени?
    да не си станал гей с това твоето т.нар. "православие", че намекваш за гей услуги?! - да не се окаже, че е кривославие?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да не си станал гей с това твоето т.нар. "православие", че намекваш за гей услуги?! - да не се окаже, че е кривославие?!
    Не съм станал гей.
    Ами нали казваше, че всичко, което носело любов и удоволствие на човеците (включително в секса) било добро. Затова те питах, какво ти пречи да се жертваш и да станеш гей, за да доставиш любов и удоволствие на човеците/одушевени. Още повече, че има много гейове, които се чувстват самотни и неудовлетворени. Така ще ги спасиш и ощастливиш. Истински гейоспасител.

А и доколкото си разправял истории, си доста потентен, ще ги спасяваш с дузини.
    Последно редактирано от defender : 08-02-2017 на 10:46

Мега фен
    Не съм станал гей.
    Ами нали казваше, че всичко, което носело любов и удоволствие на човеците (включително в секса) било добро. Затова те питах, какво ти пречи да се жертваш и да станеш гей, за да доставиш любов и удоволствие на човеците/одушевени. Още повече, че има много гейове, които се чувстват самотни и неудовлетворени. Така ще ги спасиш и ощастливиш. Истински гейоспасител.

А и доколкото си разправял истории, си доста потентен, ще ги спасяваш с дузини.
    звучиш като загорял гей, който си търси жребец, но просто не иска да си го каже директно, и го казва заобиколно, но защо точно взе мене на прицел... - твоето кривославие ли те възбуди?!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    звучиш като загорял гей, който си търси жребец, но просто не иска да си го каже директно, и го казва заобиколно, но защо точно взе мене на прицел... - твоето кривославие ли те възбуди?!
    Лол да, и на мен ми звучи като хомо в себеотрицание. Дори преди известно време каза, че му се е искало да съм жена

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Лол да, и на мен ми звучи като хомо в себеотрицание. Дори преди известно време каза, че му се е искало да съм жена
    И това, че съм искал да си жена, означа че съм гей ли ве? Исках да си жена, заради философските ти умения, льольо, не заради мъжките ти цици.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    И това, че съм искал да си жена, означа че съм гей ли ве? Исках да си жена, заради философските ти умения, льольо, не заради мъжките ти цици.
    Лол, това беше блъф трол ама ти се засегна. Сега вече наистина си мисля че си гей в отрицание. Обяснява и защо постоянно тръбиш срещу хомо-паради и толерастки ценности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си