Не се караме, каня го на гости.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от dreamwalker И ще станете приятели. Не се изсилвай толкова.
Първоначално написано от dreamwalker И ще станете приятели. Ти нали уж беше напуснала тоя форум ?
Първоначално написано от DoctorSatan666 а не да ми пишеш " Абе я си..." . Според мен може да е "Абе я си ходи да си караш колата", хахаха
Последно редактирано от defender : 08-04-2017 на 11:57
Първоначално написано от dreamwalker Това е астралната ми близначка. Хеййй, здрасти астрална близначке, как сиии? Хубава ли си? По-хубава ли си от дримока? Искаш ли едно астрално кафеее.
Първоначално написано от dreamwalker Не, не си царска особа. Това лесно може да се уреди. Не е казал, не съм го помазал за цар.
Първоначално написано от inewton Това лесно може да се уреди. Не е казал, не съм го помазал за цар. Ти не си ли падаш по нея? Няма ли привличане, толкова сте гъсти?
Първоначално написано от defender Ти не си ли падаш по нея? Няма ли привличане, толкова сте гъсти? Аз си имам, ти гледай себе си. Кога ти е удобно да се видите?
Първоначално написано от dreamwalker Не, не си царска особа. Кажи една царска особа, която отговоря на критериите ти, за да запълни липсата на самочувствие.
Правила