.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Абе Зленоксе, кажи нещо за "Велииикияяя Бог", отдавна не си говорил по темата.

Тръпна...

ПП: Как мислиш, дали Бог може да разстопи артктическите ледове и да ускори глобалното затопляне, и потъването на Шотландия с вълшебния си жезъл? хахаха
    Ако през следващите 70 години влезна в някаква фундаментална екзистенциална криза (малко вероятно) и този форум още съществува, тогава бих дал някакви възгледи с оглед на твоят Бог. До тогава да върви на п***а си лелина.
    Последно редактирано от Zlennox : 09-20-2017 на 22:20
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Ако за следващите 70 години влезна в някаква фундаментална екзистенциална криза (малко вероятно) и този форум още съществува, тогава бих дал някакви възгледи с оглед на твоят Бог. До тогава да върви на п***а си лелина.
    Ааа, викаш отношенията ти с Бога винаги трябва да са на бизнес ниво, иначе цитирам "да върви на на п***а си лелина".

Може би е малко вероятно да се сблъскаш с екзистенциална криза, защото просто нямаш нужния потенциал да си задаваш сам на себе си правилните екзистенциални въпроси или пък просто ги потискаш, правейки се че не съществуват.
    Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 22:36

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ааа, викаш отношенията ти с Бога винаги трябва да са на бизнес ниво, иначе цитирам "да върви на на п***а си лелина".

Може би е малко вероятно да се сблъскаш с екзистенциална криза, защото просто нямаш нужния потенциал да си задаваш сам на себе си правилните екзистенциални въпроси или пък просто ги потискаш, правейки се че не съществуват.
    Разбира се, както казва твоят псевдо-бог Тръмп, всичко се свлича в контекста на израза "art of the deal". Докато теб екзистенциаланата криза може да се изрази в противополюсните Ад и Рай, при мен най-вероятно би било в друг контекст на разбиране. Пък от къде да знам, може като пукна да се събудя в някой инкубатор и ти до мен, в облика на мангал...
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Разбира се, както казва твоят псевдо-бог Тръмп, всичко се свлича в контекста на израза "art of the deal". Докато теб екзистенциаланата криза може да се изрази в противополюсните Ад и Рай, при мен най-вероятно би било в друг контекст на разбиране. Пък от къде да знам, може като пукна да се събудя в някой инкубатор и ти до мен, в облика на мангал...
    Да, без реално осъществилото се възкресение на Иисус, Който се е върнал от смъртта за да ни даде отговори, то отговорите на екзистенциалните въпроси могат да стигнат до идиотщина. А другата крайност да не им обращаме внимание на тези въпроси, все едно не съществуват е не по-малка идиотщина.

ПП: Така че по-добре в екзистенциална криза, отколкото да се задоволявам със съществуване, като идиот.
    Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 22:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си