- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Последно редактирано от Zlennox : 09-20-2017 на 22:20
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Ааа, викаш отношенията ти с Бога винаги трябва да са на бизнес ниво, иначе цитирам "да върви на на п***а си лелина".
Може би е малко вероятно да се сблъскаш с екзистенциална криза, защото просто нямаш нужния потенциал да си задаваш сам на себе си правилните екзистенциални въпроси или пък просто ги потискаш, правейки се че не съществуват.
Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 22:36
Разбира се, както казва твоят псевдо-бог Тръмп, всичко се свлича в контекста на израза "art of the deal". Докато теб екзистенциаланата криза може да се изрази в противополюсните Ад и Рай, при мен най-вероятно би било в друг контекст на разбиране. Пък от къде да знам, може като пукна да се събудя в някой инкубатор и ти до мен, в облика на мангал...
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Да, без реално осъществилото се възкресение на Иисус, Който се е върнал от смъртта за да ни даде отговори, то отговорите на екзистенциалните въпроси могат да стигнат до идиотщина. А другата крайност да не им обращаме внимание на тези въпроси, все едно не съществуват е не по-малка идиотщина.
ПП: Така че по-добре в екзистенциална криза, отколкото да се задоволявам със съществуване, като идиот.
Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 22:57