- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Готини историйки, но не ме интересуват малките ти провинциални приключения. Знам само това което виждам срещу мен сега, а то е една плачеща женичка, дето само циври и мрънка кое колко зле било, а нищо не прави по въпроса. Лайньо, ако беше видял и знаеше нещата, които аз съм видял и знам, нямаше и един ден да изкараш в мойта кожа. Не се преструвай че знаеш какъв е живота на улицата, щото се вижда веднага какъв разлигавен софийски дришльо си.
Хехехе, какво се самомитологизираш?! Не мога да повярвам по какъв примитивен начин си придаваш важност.
Тва ми прозвуча, като: "Ти знаеш ли кой съм аз уее".
И кой си ти ве, какво толко си видял? Какво по-лошо можеш да видиш от смърта, дето всички сме я виждали?
Докторче, в началото, като беше още извънбарирен дух, по ме кефеше, но откакто излезе от оня образ, много отклонения цъфнаха. Я пак си влез в онзи образ и аз вече няма да ти се смея, щото като излезеш от него и работите стават сериозни.![]()
Последно редактирано от defender : 10-02-2017 на 12:18
Ми тогава, защо го каза това същото за моята религия, като нещо обидно и в следващия момент, като го отнесох към тебе и почваш ми се правиш на колко си велик. Как може едни и същи доводи в първия случай да го ползваш за обида, а отнесени към тебе с тях да си предаваш величие.
Човече, имам чувство че ти изпадаш в някава психози за да се чувстваш велик в тях, защото в реалността си смачкан. Не знам, не знам.