.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Бит 1:24
    И рече Бог: да произведе земята живи души според рода им, добитък и гадини, и земни зверове според рода им. Тъй и стана.
    https://www.youtube.com/watch?v=2e7ESOD2_K0

Youtube 1:24
    И рече автора на тва видео: Да произведе земята русалки и да ги дари с душа. Тъй и стана.

Според мен Ефенди, тва клипче носи повече авторитет. Според множеството приказки, русалки съществуват. И не са опитвай да ми доказваш че не съществуват щото съм 110% че ги има.

His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=2e7ESOD2_K0

Youtube 1:24
    И рече автора на тва видео: Да произведе земята русалки и да ги дари с душа. Тъй и стана.

Според мен Ефенди, тва клипче носи повече авторитет. Според множеството приказки, русалки съществуват. И не са опитвай да ми доказваш че не съществуват щото съм 110% че ги има.

Човече, атеистите логически с нищо не ни превъзхождате, но просто по ви се отдава да вдигате шум и да крякате колко сте прави, от което се създава една изкуствена атмосфера и фон в обществото, че сякаш вие сте прави, а останалите са някакви ретроградни тъпанари.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-29-2018 на 13:10

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Човече, атеистите логически с нищо не ни превъзхождате, но просто по ви се отдава да вдигате шум и да крякате колко сте прави, от което се създава една изкуствена атмосфера и фон в обществото, че сякаш вие сте прави, а останалите са някакви ретроградни тъпанари.
    От кога да не вярваш в някоя религия сляпо е атеизъм?
    Атеизъм е да вярваш, че не съществуват никакви бог/божества и т.н.
    Това да не вярваш на всеки текст в някоя религиозна книгна не те прави автоматично атеист, ок?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си