- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
_
Ако аз съм сатанист, то ти си либерал марксист, понеже периода в който съм бил сатанист, съвпада с периода когато ти беше най-отявлен защитник на човешките права, или може би си забравил какво разлигавено либерално лайно беше когато почнах да пиша тук. Пък сега се пънкаш колко лоши били либерал-марксистите, навярно дори напълно игнорираш това че ако не бях почнал да пиша тук, все още щеше да си напълно заблуден по доста въпроси. Не че и сега не си, просто тогава делюзиите ти бяха плод на това че беше заблудено дете, а сега - на това че си изпълнен със злоба. И след всичко това още имаш наглоста да сочиш пръст към мен, лошия сатанист, вместо да осъзнаеш че ти сам си позор за идеите и духа на християнството като цяло? А може би го осъзнаваш, и за това си изпълнен със злоба. И какво сега, аз ли трябва да съм Иисус ? Аз ли трябва да умра на кръста за твоите грехове? Да бъда носител, върху който да излееш злобата си?
Да, аз обичам, обичан съм, аз самия съм любов. Всичко което правя е пропито с любов, но не тази от сапунените сериали, а от онази на пълното разбиране, на космическия интелект, чието превъплащение е всяко едно нещо във вселената. Тази която вижда и поглъща всичко, без да извръща глава, без да сочи с пръст, без да дава постановления за правилно и неправилно, а само за истина и лъжа.