.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Може би проблемът е, че ти си въобразяваш християнския антагонизъм.
    Не съм казал, че зная повече от теб, или че не може да има нещо освен Бог.
    Единствено забелязвам, правилно струва ми се, че даваш едни никакви отговори, не искаш да се обосновеш, и се държиш крайно неинтелектуално, въпреки че смяташ ответната страна виновна в същото.
    Не те питам може ли без Бог, нали?
    Питам те какво е свръхчовекът, нали в тая идея си впил зъби? Той не е исторически обоснован, не е рационализиран, не е научен, а именно хаотичен, страстен и необозрим.
    Не искаш да изведеш разликата чисто и просто, но се защитаваш от нападки, които никой не прави.
    Знаеш ли, по принцип пишеш не лоши неща, в сравнение с дефендър, като и тук арументите ти бяха на ниво. Тъпото е че се върза на трол предназначен за други, от което съвсем не ми остана милост и към теб, и с право, защото както вече казах, се оказа че зад високото ниво на езика и разсъждение, стоят същите типично християнски филми. Редно беше обаче след предния ми пост просто да замълчиш и да се опиташ да припознаеш собствените си проекции в идеините характеристики, които ми приписа от самото начало, и които аз само подхраних и допълнително забърках. И въпреки че беше забавно да те гледам как се гърчиш интелектуално, след последния ми пост, където съвсем недвусмислено разкрих ситуацията, вече почва да става жалко, защото продължаваш да ми искаш обяснения, като че ли съм обвързан с някаква морално задължение да ти разкривам и да ти обяснявам каквото и да е
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-29-2019 на 06:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си