Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Ми дай подробен анализ и факти, че засега единственото, което видяхме е някакво заядливо подхвърлено предположение.

А дали просто тия дни форума почти умре и някой се опитва да го живне, м?
Никой не ми плаща да го живвам. Не знам защо да го правя.

Ми вече два пъти ходя в Плевен ве и веднъж до едно села близо до Долна Митрополия. Нали веднъж щяхме да се срещаме, ама ти нещо се отметна.
Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
Изобщо не съм се отмятал, защото нищо не сме се разбирали, путьо. Два пъти идваш и винаги го казваш след като вече си си заминал
Не знам откъде имаш такова самочувствие. Но като дойда, ще ти кажа как ще се развият нещата, ще изчакам пръв да ми посегнеш след, което ще избърша праха и лястовичите говна от няколко пейки в парка със задника ти, разбира се при опит за самозащита.
Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
Ахахахахаххах, ще ми викал и хора с него. Ми ако искаш и баба си викни ве. Ще припадате тежко всичките.
Смешньото, щял да ми вика хора. Лешпер, нали работя в охранителна фирма и тренирам от 10 години с тия дето работя. Нали само един телефон звънкам и идват G класите веднага ве. Пък и да не звъння, нали като ви видя 5 софийски дришльовци, вадя пищова и се прибирате в София в чували и линейки ве. Щял да идва с хора.... Ахахахаха. Ми елате ве. Елате ми повече, да знам поне закво ще ви лежа, нещастник.
Преди едни други общуваха по такъв начин и после се оказа, че се харесват. И двамата мъжки.