.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много от тях, така ли. Посочи ми поне 50 примера за такива. Или поне 10, за да не те затрудня твърде много.

Да не говорим, че зависи и в каква компания работят, ама чак в такива подробности не искам да влизам, нека започнем с по-дребни неща.

https://www.youtube.com/watch?v=MPAFah0iTDM

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Християнството е най-старата и наи-корумпираната съществуваща религия и вярващите слагат етикетите 'грешник' , 'неверник' и 'син на Дявола' от най-стари времена на всеки,който не споделя тяхната религия. Сатанистите дори не са реално такива, просто им е лепнат такъв етикет, защото са се бунтували. (*сатанист и последовател на Дявола са две различни неща) и това не важи само за тях но и важи за всички околни вярвания и религии.
    Надявам се да не си на повече от 13, защото имам извънредно ярки спомени, че най-вече в уроците по история в 7. клас се учи за хронологията на религиите, въпреки че и по-рано се споменава, разбира се.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Много интересно, но имам 2 основни проблема с този отговор (?).

1. Дискусията не е за microdosing, доколкото разбрах.

2. Не ми даваш нито 50, нито 10 примера, а само два, ако смятам и химика, три, което не ми доказва абсолютно нищо, защото като sample size това не е много удовлетворяващ брой. Да не говорим, че проучих малко въпросния Джордж Бърк и не съм особено впечатлена, но нека пренебрегнем това късче информация, може би имах твърде високи очаквания, не може всички да са като Илон Мъск и Стив Джобс откъм професионална гледна точка.

Ето какво е становището на някои учени:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/325773.php

https://www.scientificamerican.com/a...nge-your-mind/

Приятно четене.
    Последно редактирано от dreamwalker : 09-04-2019 на 22:40
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Надявам се да не си на повече от 13, защото имам извънредно ярки спомени, че най-вече в уроците по история в 7. клас се учи за хронологията на религиите, въпреки че и в по-рано се споменава, разбира се.
    Аз говорех за толерантността на Християнство към останалите вярвания, кога съм споменавала години и дати защо се правиш на интересесна?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Аз говорех за толерантността на Християнство към останалите вярвания, кога съм споменавала години и дати защо се правиш на интересесна?
    Извинявай, че нараних егото ти, не беше предумишлено. Отбелязах, че си в грешка, ако мислиш, че християнството е най-старата религия, това е всичко.

Не е дори най-старата монотеистична религия.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си