Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Докторче, ако не можеш да се шегуваш с проблемите си и изливаш отрова, като настъпана жаба, не си никакъв индивидиум, а може би най-обикновен комплексар.

ПП: И не си мисли, че ти се подигравам нарочно, защото много от твоите проблеми са може би и мои проблеми в моя си живот. Така че не гледам над тебе, като да съм с нещо по-успял за да ти се подигравам. Защото когато се подигравам на тебе за някои неща, аз се подигравам и на себе си.
Много от моите проблеми не са изобщо мои, а само твои. Като искаш да се подиграваш със себе си и да се самоиронизираш, прави го. Просто не виждам защо трябва да е на мои гръб. Аз не съм дошъл тук да се самоиронизирам, а пък да те иронизирам теб, е просто естествено следствие от разбора и анализа на глупостите които дрискаш тук постоянно. Но ти естествено трябва винаги да принизяваш нещата до между-личностни отношения и позиции, вместо да коментираш същината на идеите ми, защото това е единственото което ти остава, след като идеино и интелектуално си слаб и недоразвит, също колкото и личностно. Поради това обстоятелство, мястото и ролята ти в тоя форум е напълно излишна и съвсем нямам причина да не ти кажа истината в очите - а именно, че си мишок комплексар.