.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Питаха ме как съм избрал православието между други учения и казах как в самото начало съм го избрал, като започнах 50:50 между всички учение. А вече след този избор, какво съм чел, какво съм преживял, какво съм осъзнал не съм казал нищо. Щом продължавам да съм православен сигурно има защо.

ПП: Нямаш елементарни обноски.
    Как започваш 50:50 между всички учения, като ти си бил просто пишлегарче, дето не знае още на чии хора е, камо ли да се запознае с всички видове религии, философии и то без да има грам житеиски опит. Прочел бил учебника по философия и психология ахахахахахаххаахахха Просто си бил едно малко депресирано лаино и умът ти се е лепнал за първата решетка надолу по канала. В последствие върху теб са се трупали още и още лаина, докато накрая умът ти е станал една помиина яма от худу вуду глупости. От години наблюдавам как разумното в теб се опитва да излезе от тая яма, дори го подхранвах и ето сега ако напишеш в гугъл "teenproblem архив evropeiski" ще си прочетеш либерастките глупости, които си писал, а срещу които сега плюеш, естествено под мое влияние. Продължаваш да си православен, защото на този етап християнските глупости са вече солидно интегрирана част от твоето Его, така че то се брани с всякакви менталки гимнастики срещу всяко посегателство от моя страна - естествено под предлог че всичко това е разумно и аргументирано и ти си в пълна право просто да защитиш истината. И аз някога бях така, само че с нацизма.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-21-2019 на 15:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си