Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Затова служенето на Бога трябва да има своя материален израз в Църквата, а не само високопарни духовни думи.
Това тяло е МОЕ! ; ) Моя собственост. А не на Бог. Знаеш ли кое е доказателството? Доказателството е, че АЗ, а не Бог носи отговорност за това тяло. То принадлежи на онзи, който отговаря за него, и това съм аз.

Така че това тяло служи на МЕН.

А АЗ служа ли на Бога?

Ето какво правя аз. Докато вие ходите в църквата, за да седите на пейка на сянка... аз се опитвам да се свързвам с хората, за да мога да им помогна с практически решения и съвети как да се изправят срещу лъжите на злите хора в този свят. Как да се научат да отстояват себе си и как да се справят с най-големите страхове.

Ти защо си мислиш, че съм тук. Надявам се, никой не се заблуждава, че изпитвам необходимост от вашето внимание?

Никой не ми плаща за това... Водя два живота - един, с който печеля пари, с които да живея и да влагам в другия - който е посветен на Войната за умовете. Трудя се за двама в живота, който ми е даден, за да го живея като за един.

Никоя църква не е идвала да ми каже "мерси!"... Понеже в църквата няма да ти кажат нищо от това, което аз казвам тук. Разбирам, да беше нещо относително. Само че то не е - то е абсолютна истина. Тогава защо няма да го чуеш в църквата?

Понеже църквата е постройка, която да прави сянка на ред пейки : P

Иначе вятъра ще ви гаси свещичките.