- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Е, обичам си я, но чак пък толкова не. Ама си е красива иначе. За мен всичките коли след 90-та са абсолютни сапунерки - толкова еднакви и безлични. Затова и много се чудех каква кола да си взема. Бях се хвърлил на един Форд Probe от тия по-старите, ама си предствих какъв е гнилоч. Мислих да си взема Алфа 156, ама разбрах че имат доста проблеми. После видях в мобилето обява за Фиат Coupe, беше ми по път, та отидох да го видя. Още със сядането вътре разбрах че това е моята кола. Тва ме кефи на италианците - че влагат дух в колата. Ако няма дух една кола, то си е просто една машина, все едно да карам сокоизтисквачка, еми не ме кефи. Като на баща ми фокуса - в смисъл, хубаво вози, практична е, не гори много, но като цяло е толкова скучна, и да я гледаш, и да я караш. Докато Coupe-то e произведение на изкуството. Веднага щом почнеш да я караш, разбираш че тая кола е направена за повече от това просто да те закара от точка А до точка Б.
ПП: Като каза галене по жабката се сетих за това https://www.youtube.com/watch?v=0VC88P0Fxu4
Ахахахахахах
Последно редактирано от DerStuermer : 09-24-2019 на 07:30