.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    ^Тъй като стане ли въпрос за Бог почваш да се правиш на изтънчен философски задник, чакай да те питам колицата ти кой еко стандарт за изгорели газове е ве? Да видим колко си загрижен за природата.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^Тъй като стане ли въпрос за Бог почваш да се правиш на изтънчен философски задник, чакай да те питам колицата ти кой еко стандарт за изгорели газове е ве? Да видим колко си загрижен за природата.
    Ти да не си Грета Тунберг Иначе 95 година е, така че евро 1 е била, когато е имала катализатор

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението
    Ти да не си Грета Тунберг Иначе 95 година е, така че евро 1 е била, когато е имала катализатор
    Значи няма нужда да ти напомням, че колата трябва да я заключиш в гаража на трупчета и да си вземеш електрическа тротинeтка. Иначе никакъв европеец не си.

Даже не съм сигурен тия под евро 4 дали вече не ги спряха от движение в Германия.

Значи няма нужда да ти напомням, че колата трябва да я заключиш в гаража на трупчета и да си вземеш електрическа тротинeтка. Иначе никакъв европеец не си.

Даже не съм сигурен тия под евро 4 дали вече не ги спряха от движение в Германия.
    Пффф тия с електрическите тротинетки много ме дразнят. А Германия не ме интересува, тая държава не съществува от 45-та насам.
    Докторче, ти с тая атрактивна спортна кола, с просторно, стилно купе (направо, като спалня, ставащо дори за секс), ако с нея скоро не те забележи някоя кака, трябва да се замислиш дали пък нямаш някакво джендърско излъчване и наклонности в характера, ве.
    Ти да не мислиш че тая кола съм я взел да ме забележи някоя какичка? Тя ако по това ще ме забелязва, такава изобщо не я искам, в смисъл за сериозна връзка.
    А в тая кола е ебаси теснотията, къде я видя тая спалня не знам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението
    П
    Ти да не мислиш че тая кола съм я взел да ме забележи някоя какичка? Тя ако по това ще ме забелязва, такава изобщо не я искам, в смисъл за сериозна връзка.
    Че ти по какво искаш да те забeлежи, по красивите ти очи ли ве?

Ти иначе би ли тръгнал с жена над 5 години по-голяма от тебе или пък с дете?

ПП: Докторче, забелязваш ли, че от няколко дни дримока и тя ни отразя, представяш ли си колко сме зле. Хеля па ти.
    Последно редактирано от defender : 09-25-2019 на 21:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си