.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Искам да кажа, че като се правиш на представител на комерсиалното християнство, губиш присъствие, защото се лишаваш от индивидуалност. Отбранявайки собствения си имидж, не отбраняваш интересите на комерсиалното християнство. (А комерсиалното християнство няма нищо общо с истинската работа и без това.)
    Отговарям ти тук, а не в тема "Сатанизъм", защото мисля, че така е по-правилно (имайки предвид съдържанието на думите ти отправени към мен).

Значи Христос ни е оставил тайнствата Кръщение, Изповед, Причастие, които се извършват от свещениците в църквата (така е било още от времето на Христовите Апостоли, те са били първите свещеници и започват да ръкополагат другите свещеници и така до днес).

Християнин, който няма кръщение, не ходи на изповед и не взема причастие, той не е истински християнин, независимо дали ви харесва или не. Така ни е завещано от Христос.

Свещениците са хора, като нас и се изхранват с честния си труд (като извършват тези тайнства, в които също има и ритуалност), това не е грях.

Изповедта и причастието са без пари, кръщението е с пари, но ако наистина нямаш пари да си го платиш, свещеника няма да ти откаже (стига да не лъжеш).

Това е истинското християнство, няма друго християнство, другото са измислици-премислици на свободна практика от хора, дето искат да коригират дори и Христос.

ПП: Така че не знам, за какво комерсиално християнство ми говориш или некомерсиално?
    Последно редактирано от defender : 10-10-2019 на 20:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си