.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    По-добре безразборен, отколкото липсващ Пък и аз имам патка, не матка , така че кво ме грее това.

Дефенди, виж тая какво казва за тревата https://www.youtube.com/watch?v=V4_iNa0kJoU

Що не гръмнеш един коз, ами вместо това се поддаваш на християнския маиндконтрол и програмиране

Това е в кръга на шегата естествено, но ми е интересно какво hecu2 ще каже по темата.

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Това е в кръга на шегата естествено, но ми е интересно какво hecu2 ще каже по темата.
    Апф.. hecu2 си затваря устата само когато планира по-силно включване, или работи върху друг материал и не може да се раздели на две

Като цяло не разполагам със смъртоносни обвинения срещу Православната църква, какъвто е разговорът тук. Само критика, колкото да е ясно, че е просто църква и нищо повече, и че е смешно да се твърди, че църква може да представлява Бога.

За Католиеската църква е съвсееем друго...

Ако Католическата църква представлява каквото и да е, то това не е нищо по-малко от колективния образ на всички познати извращения на света. Между другото, от много време има един много добър материал - разказ от монахия, оцеляла от един от малкото католически манастири в САЩ. Проблемът с този материал е, че си заслужава да се слуша самата жена и затова субтитрите са привлекателна идея. Само че, жената цепи мрака с много здрав типичен американски акцент, а колкото и да съм вътрешен на английския, яките американо-селски акценти са ми затруднение, когато човека не се старае въобще и е емоционален (някъв алабамски акцент ми прилича). Освен това информацията е много и е хубаво човек да си я чете бавно и внимателно, и да я проверява, така че представянето като стенограма е също добра идея, и не съм сигурен кое е по-добре - субтитри или стенограма. Да не говорим, че изповедта й е къмто два часа, а това е много труд, и заради това мислене мат`ряла още си седи и само го планирам.

Другата супер мръсна църква е онази форма на християнство, която се практикува из САЩ...

Адски мръсни са християнските секти от типа на "Свидетели на Йехова" и прочие, те са си съвсем откровени фронтове на ЦРУ...

Православната църква "не е интересна" на хора като мене... Още повече в България. Поне да говорехме за престъпленията на Русия срещу човечеството в името на империализма и за руската църква... но и за това не говорим. Така че нямам какво да кажа.

Тревата обаче е голяма тема! Имам план да представя на български разни неща, които се случват. Наскоро произведоха първия маломерен самолет, на който само двигателя му е изработен от метал. Всичко друго - от седалките до горивото и корпуса - е изработено от индустриалните сортове канабис.

Две-трети от икономиката и машиностроенето могат да се основават на ЗЕМЕДЕЛИЕТО, а не на изкопаемите, ако се използват всички видове канабис.

Положението с халюциногенния (психоактивния) канабис е същото - възможно е на негова база да се преизгради една много различна и много по-ефикасна фармацевтика и това съображение лежи в основата на забраните.
    Последно редактирано от hecu2 : 10-15-2019 на 12:50

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Адски мръсни са християнските секти от типа на "Свидетели на Йехова" и прочие, те са си съвсем откровени фронтове на ЦРУ...
    Надявам се някой ден да напишеш нещо по тази тема.
    И защо им е на ЦРУ да ги създава?
    ЦРУ сатанисти ли са?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Надявам се някой ден да напишеш нещо по тази тема.
    И защо им е на ЦРУ да ги създава?
    ЦРУ сатанисти ли са?

Въпросите ти засягат обща култура.

Нека не разводняваме тази тема. Убеден съм, че някъде из тоя стар форум трябва да има такива теми, където е подходящо да се направи включване... Мислих го, но се опасявам от плиткостта на информацията, с която тийн-лаиците и запалянковците евентуално са ги напълнили и ще е по-добре да се почне начисто.

С две думи...

Трябва да се разбере какво е ЦРУ и кое я различава от останалите разузнавателни агенции. Коренът на това е във Втората Световна война.

Трябва да се обсъди каква е типичната протоколна база, на която почива изкуството на шпионажа. Трябва да се разкаже за Видок - французинът, който е изобретил професионалното разузнаване и основателя на първата разузнавателна агенция, за да може човек да се образова за природата на тези организации и похватите им.
    Специално което касае твоя въпрос: Правилото е, че когато хванеш чужд шпионин, не го убиваш. А го ИЗПОЛЗВАШ. В по-голям мащаб е, че не е рентабилно и практично да имаш агенти за всяко едно нещо и навсякъде. Стремиш се да ПРОНИКНЕШ в масови и групови организации, за да ИЗТОЧВАШ социална информация от тях в своя полза - така един или няколко човека могат да свършат работата на цяла армия разузнавачи. След като една организация бъде проникната (нарича се "инфилтрация"), стремиш се да я УЗУРПИРАШ, за да може под нейното знаме и с нейната униформа да изпълняваш мисии в свой личен интерес, за да не действаш от свое име официално (за да избегнеш привеждане под отговорност за действията).

Накратко относно другия ти въпрос: Дали ЦРУ са сатанисти - и да, и не.

ЦРУ са поръчковите създатели на Лавейския сатанизъм, да. ЦРУ са поръчковите създатели и на ВСИЧКИ подобни субкултури, появили се между 50-те и 70-те години, наред с модерния сатанизъм. Така че, "не"...

Онези, които получават постове в OSS и които преструктурират OSS след Втората Световна, преименувайки я на ЦРУ, са били сатанисти от преди това. Така че, "да"...

Но терминът "сатанизъм" преди Лавей не е съществувал. Преди това е било просто сбор от вещерски практики. Инициативата чрез хора като Кроули (това е доста отдавна) да се създадат поредица от общества, като неистинските розенкройцери (на Кроули) и Златната зора е по-стара. Инициативата да се създаде сатанизма чрез личността на Лавей просто НАДГРАЖДА върху основите, положени от Кроули и Златната зора, за да може да се стигне до изкристализирането на колективно нарицателно.

Но хората, които стоят зад тези развития, не наричат себе си "сатанисти", защото за тях това e прекалено ново понятие, което е обидно. Те са... олд-скуул така да кажем и за тях сатанизма е от вчера, а и е създаден от тях за масите. Те самите се придържат към своите традиционни практики и порядки. За тях думи като "служба на Злото" носят повече значение, отколкото "сатанизма" като термин.

За нас, цивилните и външни хора - абсолютно да, те са сатанисти с две думи.

Но за сега нямам планове да разпространявам толкова подробни данни в този форум. Освен ако не стане нужно.

Ако ти например имаш частен интерес към тази инфорация, и ти се чете, мога да те насоча, да... Можеш да четеш от "Контрол над ума - Контрол над света" на Джим Кийт. Преводът е почти завършен, остават 2-3 глави. Ритъмът е непостоянен обаче, затова не обещавам срокове, понеже сега работя върху друго например и ще продължа след като го публикувам.

Джим Кийт има още две-три много добри книги, с които все още мисля дали да се заема след това. Кийт умира в болница, по време на операция в коляното.
    Последно редактирано от hecu2 : 10-15-2019 на 15:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си