.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Това е в кръга на шегата естествено, но ми е интересно какво hecu2 ще каже по темата.
    Апф.. hecu2 си затваря устата само когато планира по-силно включване, или работи върху друг материал и не може да се раздели на две

Като цяло не разполагам със смъртоносни обвинения срещу Православната църква, какъвто е разговорът тук. Само критика, колкото да е ясно, че е просто църква и нищо повече, и че е смешно да се твърди, че църква може да представлява Бога.

За Католиеската църква е съвсееем друго...

Ако Католическата църква представлява каквото и да е, то това не е нищо по-малко от колективния образ на всички познати извращения на света. Между другото, от много време има един много добър материал - разказ от монахия, оцеляла от един от малкото католически манастири в САЩ. Проблемът с този материал е, че си заслужава да се слуша самата жена и затова субтитрите са привлекателна идея. Само че, жената цепи мрака с много здрав типичен американски акцент, а колкото и да съм вътрешен на английския, яките американо-селски акценти са ми затруднение, когато човека не се старае въобще и е емоционален (някъв алабамски акцент ми прилича). Освен това информацията е много и е хубаво човек да си я чете бавно и внимателно, и да я проверява, така че представянето като стенограма е също добра идея, и не съм сигурен кое е по-добре - субтитри или стенограма. Да не говорим, че изповедта й е къмто два часа, а това е много труд, и заради това мислене мат`ряла още си седи и само го планирам.

Другата супер мръсна църква е онази форма на християнство, която се практикува из САЩ...

Адски мръсни са християнските секти от типа на "Свидетели на Йехова" и прочие, те са си съвсем откровени фронтове на ЦРУ...

Православната църква "не е интересна" на хора като мене... Още повече в България. Поне да говорехме за престъпленията на Русия срещу човечеството в името на империализма и за руската църква... но и за това не говорим. Така че нямам какво да кажа.

Тревата обаче е голяма тема! Имам план да представя на български разни неща, които се случват. Наскоро произведоха първия маломерен самолет, на който само двигателя му е изработен от метал. Всичко друго - от седалките до горивото и корпуса - е изработено от индустриалните сортове канабис.

Две-трети от икономиката и машиностроенето могат да се основават на ЗЕМЕДЕЛИЕТО, а не на изкопаемите, ако се използват всички видове канабис.

Положението с халюциногенния (психоактивния) канабис е същото - възможно е на негова база да се преизгради една много различна и много по-ефикасна фармацевтика и това съображение лежи в основата на забраните.
    Последно редактирано от hecu2 : 10-15-2019 на 11:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си