Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Показателно за това какъв ти е фрейма, е това дали една жена се е съгласила да е с тебе и дали после се е задържала дълго време с тебе и продължава да иска да е с тебе (доброволно). И то говорим, когато жената е в период на волна кобилка да се е задържала при тебе, а не когато набързо се е излъгала да има деца от тебе, но после със закъснение е установила, че не ставаш, защото тогава жената често седи при тебе не защото си подходящ мъжкар, а лицемерно, само заради децата, че ще й е трудно сама да ги гледа тия деца, поне докато пораснат и тогава пак ще се махне.

Ти докторче, колко дълготрайни връзки си имал, дето жена се е задържала при тебе (говорим за връзки не от рода на няколко месеца или тип "чук-чук, чао")?

Затова, често кухите мъжленца си купуват спортни, антрактивни коли, демонстрират богатство, надуват се, позират с атрактивен външен вид и живот, повърхностна гъзарщина и подобни, за да впечатлят външно, да излъжат набързо някоя женка, да й направят деца и след това, като си проличи за жената колко кухи мъжленца са, то да е късно, бай Танасе.
Това което казваш е вярно, само че аз нито търся жена да и правя деца, нито пък се правя на гъзар. Платената любов ми излиза по-евтино, а нервите и липсата на свобода няма кои да ми ги плаща.
Но при тебе случая е по-различен, ти имаш приятелка, която ти е просто и само това - приятелка. Не те зачита изобщо като сексуален обект(поради което и ти е казала че си женствен). На това му викат да си във френд зоната. Аз на такива дето се опитват да ме вкарват във френд зоната директно им бия шута. Трябва да имаш предвид че жените са изключително добри в две неща - да манипулират и да използват средствата, които са налице. Тоест, това че няма сексуално влечение към теб, не значи че не може да те използва за емоционална изтривалка, някои с които да си споделя вътрешните тревоги и преживявания. Това си ти за твоите дългосрочни приятелки дефенди - едно рамо на което да плаче, след като някои я оправи и зареже.