.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Един пример:
    С тебе се срещаме и си пием биричка на някоя пейки в парка до Панорамата. Изведнъж, изневиделица аз ти святвам една плесница зад врата. Ти тогава, като един господар на себе си как ще реагираш в тази ситуация?
    Не знам, това е интересна ситуация. Никои не удря шамари еи така от нищото. В смисъл, като ме удариш след това променяш ли си отношението по някакъв начин, или не си променяш отношението, все едно нищо не е станало?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Не знам, това е интересна ситуация. Никои не удря шамари еи така от нищото. В смисъл, като ме удариш след това променяш ли си отношението по някакъв начин, или не си променяш отношението, все едно нищо не е станало?
    Ми не ве, просто ти изигравам умишлен театър за да те пробвам, как ще реагираш, тъй като знам, че си господар на себе си и ми е чудно такъв израснал над обществото човек, като тебе, какво ли ще направи.
    Последно редактирано от defender : 10-17-2019 на 12:47

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми не ве, просто ти изигравам умишлен театър за да те пробвам, как ще реагираш, тъй като знам, че си господар на себе си и ми е чудно такъв израснал над обществото човек, като тебе, какво ли ще направи.
    Оу, в такъв случаи няма да направя нищо. Просто ще стана и ще си замина. След това ще умреш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си