.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мисля, че човек, който няма потребност да се смята за авторитет над другите, дава оценка относно другия само за пред себе си и не изпитва желание да изкаже на глас тази оценка пред другия на всяка цена.
    Така е, но даването на оценки, особено негативни, не е задължително обвързано с потребност за авторитет над другите. Може и да е с цел помагане. А може и да е с цел тролене

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Може и да е с цел помагане. А може и да е с цел тролене
    И в двата случая за да го правиш, значи един вид се преживяваш, като негов ментор. Демек преживяваш себе си през него, даваш оценка за себе си, през оценката си за другия.

И в двата случая за да го правиш, значи един вид се преживяваш, като негов ментор. Демек преживяваш себе си през него, даваш оценка за себе си, през оценката си за другия.
    Във всички случаи, освен при троленето, е даване на оценка на себе си. Във всички случаи е вътрешна игра на "Кои съм Аз". Казвам че троленето е изключение, понеже там трола може да се дегизира както като авторитет и ментор, така и като опитващ се да помогне и даващ съвети, така и като всичко останало, но самия трол като архетипна същност не е нито едно от тях. Оценките му са умишлено невалидни и неискрени. Тои е нищо и никои, и затова може да бъде всичко и всеки. Така тои непременно разваля вътрешната игра на всеки, които е приел ролята и фантазията за себе си твърде насериозно.
    Последно редактирано от Knispel666 : 10-24-2019 на 19:38

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    понеже там трола може да се дегизира както като авторитет и ментор, така и като опитващ се да помогне и даващ съвети
    Добре де, а тролът на какъв принцип определя в настоящия момент точно в какъв персонаж да се трансформира (в ментор, помощник, съветник и т.н.).
    Това не зависили от това, какво поведение тролът вижда в другия човек и оттам му идва идея в какъв да се трансформира?

Самото желание тролът в настоящият момент като какъв да се дегизира, от къде идва?

ПП: Примерно виждаш човек, който говори за картофи, тролът като види такъв човек може ли спрямо този човек да реши да се дегизира в човек, който говори за ядрена физика с него? И защо точно това решение взима тролът?
    Последно редактирано от defender : 10-24-2019 на 20:09

Добре де, а тролът на какъв принцип определя в настоящия момент точно в какъв персонаж да се трансформира (в ментор, помощник, съветник и т.н.).
    Това не зависили от това, какво поведение тролът вижда в другия човек и оттам му идва идея в какъв да се трансформира?

Самото желание тролът в настоящият момент като какъв да се дегизира, от къде идва?

ПП: Примерно виждаш човек, който говори за картофи, тролът като види такъв човек може ли спрямо този човек да реши да се дегизира в човек, който говори за ядрена физика с него? И защо точно това решени взима тролът?
    Трола е като един рибар - залага капани и мрежи на много места, но хвърля въдицата си само там където наи-много кълве. Все пак безполезно е да чоплиш там където няма рана. Местата не са много и принципно залягат на съвсем фундаментални човешки потребности и особености, архетипи ако искаш. Така както воинственото осъждане е мъжкия архетип, а помощта и съветването са женския, въпреки че в основата си са едно и също нещо.

Мега фен
    Другото което ми е интересно - този трансформиращ се трол не е ли един вид джендър.
    Тоест ти казваш, че единствения начин на съществуване във външния свят е джендърския.
    Което веднага ме навява на мисълта, че ти нямаш нищо против във външния свят да се преживяваш, като гей и защо не го правиш - защо не позволяваш на тролът да бъде гей?

Другото което ми е интересно - този трансформиращ се трол не е ли един вид джендър.
    Тоест ти казваш, че единствения начин на съществуване във външния свят е джендърския.
    Което веднага ме навява на мисълта, че ти нямаш нищо против във външния свят да се преживяваш, като гей и защо не го правиш - защо не позволяваш на тролът да бъде гей?
    Аахаахахха, и защо да се преструвам на геи пред теб, дето вече си геи? Няма логика да казваш такова нещо, освен ако не ти се иска да си представяш че съм геи. По-добре да чопля болната ти съвест, като постоянно ти напомням колко е лицемерно и дегенератско от твоя страна, особено за християнин, дори и да нямам особенно мнение по темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си