.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Аха, значи си просто от тези християни, за които това са някакви си там подробности.
    Важното е да се пишеш като Ганьо, че си православен та когато ти отърва да се правиш на набожен и да извадиш карта [i]"Как аз? Аз това никога не бих! Аз съм кръстен! На червки ходя, свещи паля!
    В тези времена, нямам голяма полза да се правя на православен, напротив, да се правиш на атеист в днешно време, те прави да изглеждаш по-готин, красив, умен, напредничав.
    Ганя търси това, дето му носи полза, Ганьо се променя според времената и модерността, че да не се мине.

Така че мисля, че по-скоро бъркаш.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В тези времена, нямам голяма полза да се правя на православен, напротив, да се правиш на атеист в днешно време, те прави да изглеждаш по-готин, красив, умен, напредничав.
    Ганя търси това, дето му носи полза, Ганьо се променя според времената и модерността, че да не се мине.

Така че мисля, че по-скоро бъркаш.
    Ти като очакваш да отидеш в рая нима това не е полза? Преследваш полза и то неизмеримо по-голяма.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Ти като очакваш да отидеш в рая нима това не е полза? Преследваш полза и то неизмеримо по-голяма.
    Раят не е гарантиран на никой. Няма сигурен билет за рая. Точно това е интересното, че прави отношенията ти с Бога напълно откровени, без никакви бизнес сделки и договорни отношения.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Раят не е гарантиран на никой. Няма сигурен билет за рая. Точно това е интересното, че прави отношенията ти с Бога напълно откровени, без никакви бизнес сделки и договорни отношения.
    Какви са тези отношения въобще? Ти кога имаш напълно откровени отношения с Бога? Кога се случва това и какво представлява... Някакъв разговор ли е, чувство ли е, какво?
    И все пак едва ли можеш да отречеш, че може би най-важната и основна цел на която се надяваш е да отидеш в рая...
    Все пак рай или ад нали така... няма някакво средно пространство където да те оставят с други, които не заслужават да отидат в рая, но пък не са и за ада...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Какви са тези отношения въобще? Ти кога имаш напълно откровени отношения с Бога? Кога се случва това и какво представлява... Някакъв разговор ли е, чувство ли е, какво?
    И все пак едва ли можеш да отречеш, че може би най-важната и основна цел на която се надяваш е да отидеш в рая...
    Все пак рай или ад нали така... няма някакво средно пространство където да те оставят с други, които не заслужават да отидат в рая, но пък не са и за ада...
    Разликата е, че християнина има духовни принципи, заради които дори може и да умре, а Ганьо си променя принципите според материалния интерес, за да не се мине и възможно по най-тарикатския, мързелив и хитър начин ако може да го направи т.е. при Ганьо червото определя принципите му. Ганьо дори не е истински човек, само физически прилича на човек. Той е нещо, като мъгъл, дето се мисли за много умен, затова за него важно е да е тарикат, защото така се мисли за нещо повече от другите - примерно да пререди другите на опашката.
    Последно редактирано от defender : 04-14-2020 на 19:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си