Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Почти винаги, когато съм във форума съм зает и с други неща. Не мога да пиша фермани, като тебе, за това се иска да отделям доста време, а в същото време на главата си имам и друг неща за четене, писане или вършене.
Да не би да мислиш, че си единствения, който е зает с нещо извън фоума? Не виждам нищо от това, което изброяваш и правиш сега как може да ти попречи да ми отговориш нормално (ако имаш с какво). Също така времето, с което разполагаш явно не ти е попречило да натрупаш над 11 к мнения. Не изисквам от теб да пишеш нещо кой знае какво.

Тоя форум не ми е някаква самоцел за да се доказвам с нещо, а ти точно това ми вменяваш. Дори ме изкарваш някакъв, дето съм натоварен с някаква свещена мисия да спасявам хората и тем подобни. Демек се опитваш да ми препишеш статут на нещо подобно, като нпп, дето се изживяваше за небесен херувим спасител, защото явно така ти е по-лесно да изглаждам, че съм не с акъла си, защото горе-долу, такива са представите на повечето атеисти за вярващите и затова така трябва да напаснеш нещата, че да вляза в стереотипните ти очаквания.
А за мен да не мислиш, че е? Никъде не съм ти поставял друга “мисия” освен “тази” да ми отговориш на въпросите. И по-скоро ти си този, който си лепи стереотипи, които не съм лепял на никого и ме обвинява, че съм ги, за да го за злепоставя. Посочи ми и някъде във форума, където да съм казал какъв съм по религиозни убеждения. Кое е било убедителното доказателство за теб, че съм какъвто ме категоризираш? Ето това е лепене на стереотипи!

След, като има толкова много православни интернет страници, защо мислиш, че аз съм във форум за да развивам някаква подробна православна самодейност.
Това няма нищо общо с въпросите и опитите ми да водим някаква нормална дискусия по тях и тук. Защо пък не? И пак се чудя, какво толкова съм те накарал да обясняваш, че ти се отключи такава защитна реакция?

Не мога да отделям толкова време за писане и мислене в твоя форум. Тука ми е по-скоро място за кеф.
Примерно правя нещо на компютъра, давам си 20 минута почивка и влизам тука - нещо такова ми е тоя форум. Макара че понякога се отплесвам.
Е и? Повтаряш се. Кой е тук “не за кеф”? Това че темите те “затормозяват” не е по моя вина, а по твоя и начина ти на живот и възприятия. Явно те карат да се чувстваш несигурен, защото лодката на убежденията ти се клати под теб и можеш да изпаднеш извън борда всеки момент и да се удавиш... Освен това ти сам си пишеш в повечето пъти тук. Реших, че щом поддържаш толкова дръзка тема, значи търсиш от време на време някой и някой, с когото и да се заговориш. Оказа се, че това ти е само дневник и не желаеш да си сериозен.

Когато мога ще ти отговарям, но не очаквай да пиша фермани и дисертации. Не знам що си мисли, че трябва да някой да влага толкова енергия в тоя форум. Ако някой ми плащаше и с това си изкарвам хляба, ок. Но сега нямам друг стимул освен да съм във форума за кеф, когато мога.

Вместо да се повтаряш, до сега можеше да използваш цялото това време, за да се обосновеш. Никой не те кара да пишеш фермани. Може да си по-точен и с по-малко думи. До сега да ми беше отговорил...

ПП: Затова не искам някой да ми вменява вина заради това и да ме кара да му се чувствам длъжен и да го използва в своя полза, пич.
Никой не ти вменява никаква вина. Нещо си се объркал. Просто си разговаряме.

Има хора, дето възприемат форума, едва ли не, като Зала 1 на НДК, където ще трябва да изнасят концерт.
Има и хора, дето възприемат форума, като виртуален Южен парк.
Нали го знаете, къде е Южния парк в София?! Какво правят хората, като отидат в парка: ами като имат свободно време ходят да отпуснат, да потичат, да се разходят, да си вземат един сладолед, да седнат на някоя пейка да го изядат безгрижно, да гледат дърветата, да видят някой позитивен нихилист вегитиращ с малкото си ферари (напушен) и загоряло да си търси малолетна ученичка, или да види някоя готина сатанистка-ходужничка, с къса поличка и маска, дето си търси някой сбръчкан чичак с пари; или пък да види някой небесен херувим спасител, дето бил готов да се жертва и да предложи жена си на някой загорял ближен за секс, или да види някоя милосърдна мед. сестра мразеща хората и готова да ги избие с лека картечница, или както си седиш на пейката, някое гадже, което те е поканило на среща там, неочаквано да ти спретне флашмоб и след това 2-3 години да не можеш да го преживееш от стреса и някакви ей такива напълно нормални неща.

Колко е готино в тоя виртуалeн южен парк дееба.
Мерси за интерпретацията ти на това място. Беше единственото позитивно нещо, които прочетох от теб днес.