- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Ахахахаха, дефенди успокой се ве, не знаех че ще се засегнеш чак толкова, извинявай човек.
Mr. Struggle не съм, но определено съм обсесивен.
Естествено че щеше да има, и дори имаше. Имаше доста момичета, интелигентни при това, в университета, които очевидно проявяваха интерес към мен, но аз тогава бях в доста тежки ментални състояния и съвсем не ми се занимаваше.
Чакай, за мен ли говориш, или за себе си
Ахахахаха, ти сериозно ли смяташ че това е образа ми за пред женкитеRly?
Да, дефенди, влезнах тук вчера и постнах тоя клип само защото съм невероятно фрустриран от липсата на жени и с единственото намерение да си избия комплексите върху някои дори по-жалък от мен.Чудесно обяснение, това трябва да е . Напомня ми за ония ден, като пътувах извън града, и тръгнах да изпреварвам един ама просто се увлякох и почнах да настъпвам, еи така - колкото да я продухам малко и просто за кефа. Един друг, с някакъв сравнително нов мерцедес, дето караше от дълго време зад мен(със съвсем нормална скорост до преди това), изведнъж реши че трябва да ми покаже колко бърз автомобил има и колко е по-голям от мен. А аз не съм изпреварвал и не съм настъпвал, за да се покажа като някакъв, не съм решил да се показвам колко съм голям - просто реших малко да се позабавлявам. И това е същата работа дефенди - ти си мислиш че тука това е някаква форумна надпревара, а аз просто се забавлявам и говоря за неща от живота си. Спортната кола която карам, не съм я купил за да впечатлявам мацките или за да се състезавам - просто визуално ми харесва самата кола и обичам да я настъпвам. Пуша трева не за да изглеждам като готина напушалка, каквото и да значи това, а защото ми помага в определени области. Оръжия и ножове притежавам, защото ме кефят, даже си спомням още в детската градина имах ножове. Сигурно и тогава съм се правил на лошо момче
А всичките простотии и "лоши" неща които съм правил и за които пиша тук, не е за да се покажа колко съм лош - ако не друго, в реалния живот се опитвам да скрия колко съм лош, не да се покажа - затова го пиша тук, а не се обявявам публично за социопат. Мислиш се че се правя на непукист, за да изглеждам като много готин, а на мен просто не ми пука
За мен да си непукист, или да си правил много простотии, или да пушиш коз, или да караш бързо не е готино и няма никакво значение - за теб има такъв смисъл на готино, защото религията ти забранява и демонизира всички тези неща. Но ти просто си толкова несигурен в себе си, че трябва да ми припишеш всичко онова, което ти липсва и тайничко искаш да бъдеш. И понеже не ти е приятно да се обвиняваш и да се чувстваш кофти за това, че го нямаш, по-лесно е просто да го припишеш на мен и да демонизираш мен, вместо себе си.
Последно редактирано от Knispel666 : 05-19-2020 на 11:45