.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Ти сериозно ли сравняваш харесването на ножове с религията, глупак. Това не е като да предпочиташ шоколадов сладолед пред ванилов, а и аз дори да предпочитам ванилов, не намесвам това нещо във ВСЯКО ВТОРО ИЗРЕЧЕНИЕ. Не казвам че всеки които не пуши трева е грешник и ще гори в ада. Не казвам че който не харесва оръжия и спортни коли е обречен на вечен огън. Докато ти във всеки един момент гледаш да се изкараш във високата морална позиция на християнин - а сега казваш че всичко това било просто харесване и въпрос на лични предпочитания. Айде бе! Ако беше просто харесване, нямаше изобщо да знаем че си християнин и това нямаше да има никакво отношение към нещата които говориш. Но всичко което говориш, има отношение към това че си християнин. Какво друго може да си помисли човек за някой, които базира живота си и целия си светоглед на една шибана религия и разтръбява навсякъде колко е велика, освен че този човек е жалък промит мозък и използва религията за каквито там fucked-up психични отклонения и потребности има. Познавам хора, интелигентни и начетени, които вярват в Бог, но съвсем не говорят за това и просто изследват света и себе си в парадигмата на религиозното и идеята за Бог и божествено, и аз нямам нищо против това. Даже им се възхищавам. Но тяхната религиозност е качествено различна от твоята политизирана, псевдо-скромна, пасивно-агресивна, комплексарска пародия на религиозност, и това си личи от километри.
    Ми чакай ве, ако на мене някой ми говори за барбароните, Баба Яга или Гаргамел, аз ще го приема ли, ми той да ми говори, че ще отида и в 10 ада, мен ми е през кора ве. То и Корана ми каза, че ако съм християнин, ще отида в ада ама кво, то си зависи от мене дали му вярвам или не. Ама важното е да ме сочиш с пръст ся, жертвата на злия християнин, дето се нуждае от състрадание.

Ами то и психологията ми говори, че ако поведението ми е такова или онакова, значи може и да съм шизофреник, а за психологията то това е ада, ве.
    Ми то всичко е горе-долу на тоя принцип.

Ми причина да тръпнеш и щото явно не се уверен в истината и философията, която проповядваш.
    Последно редактирано от defender : 05-19-2020 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си