.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Ще предположа че понеже не можеш да обясниш кое е възвишеното в това "истинско изкуство", значи всичко това не е нищо повече от посредствен снобизъм.
    ...и няма да си прав. По тази логика майката не обича детето си, ако не може да ти обясни защо как и колко го обича, но това не променя факта. Освен ако като доктор не сведеш всичко до окситоцина, ама не е толко просто. Помпай някои каки с окситоцин и чакай да станат грижовни майки. Или си представи че окситоцина от музиката е туширал напреженията от ранния пубертет
    . Aма това не обяснява защо така не ми подействаха гершуин или кисс. А и снобизъм не е, защото когато ми хареса това дето ти пуснах(на фона е обложката на грамофонната плоча), дори не знаех какво е сноб и снобизъм, а и контакти с такива хора в градчето ми нямах.

Помня, че Дефендър няякога писа тук за ,,Правосллавието и религията на бъдещето" на Серафим Роуз, там имаше глави точно за несъвместимостта на християнството с източните философѝи, култове и медитативни практики. Това, с което ме поздрави е един ангел,(който не благославя с десница изобразяваща ИС ХС)залепен като капан за баламурници на нещо чуждо на християнството. Ама мога да ти предложа огледален образ - молитва като фон за медитация, което изглежда поне по-поносимо.
    https://youtu.be/AzYoZPVKLGo
    Последно редактирано от Pitancho : 01-31-2021 на 14:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си