Понеже Питанчо питаше за нпп, ето малко носталгия

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
преди години лично аз срещнах жена, която е била дълги години обект на окултна сатанинска манипулация от страна на някакви доста силни окултисти, и тя сподели с мен че след като повярвала в Исус и след като изповядала: "аз съм собственост единствено на Исус" чак тогава била освободена от сатанинските им манипулации и власт над нея, тя сподели че докато спяла и онези магьосници/окултисти са я вдигали на няколко метра над леглото в някаква дяволска левитация, и тя не могла да направи нищо, след като разговаряхме с нея, не след дълго една нощ докато спях и усетих че нещо ме задушава и не мога да си поема въздух, след което усетих че се издигам над леглото и в един момент се строполясах върху него и когато се разбудих напълно тялото ми се люлееше заедно с пружината на леглото нагоре-надолу от падането ми въргу него, след което отново заспах, и в сънят си видях двама или трима сатанински магьосници с кози брадички и облечени в кожени дрехи, които ме гледаха съсредоточено стремейки се да ме омагьосват/да ми въздействат, след което Господ Бог ме освободи напълно от присъствието им - оказа се че онези, които са я тормозили ми се бяха лепнали на мен след като разговаряхме с нея