Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Ами не, не допускам, че нещо в християнството е глупост. Просто, когато чета нещо от други науки и учения, винаги се питам, това съвпада ли с християнството и ако успея това нещо да си го обясня по християнски и че няма противоречие с него (макар и терминологията на това учение да е друга), тогава го приемам за правилно. Така че, когато говоря нещо, което съм чел в психологията, то преди това мислено аз вече съм си го обяснил по християнски и това не означава, че смятам християнството за глупост.
Разбира се във всяко учение освен, че има неща, които съвпадат с християнството, има и неща, които не съвпадат с него и не могат да се конвертират по християнски, тези нещо не ги приемам.
Не ти ли писна да се правиш на идиот? Г-н mp3 convertor, всичко го обръщал на християнство, пък каквото не се обръща, не го приемал. Буахахах, какво малоумие.

Какви съмнения ве братче, егото има една много гадна характеристика и тя е да се изморява, оттам да абдикира, да изпада в траур след това да се напасва. Ако моята вяра произхождаше от егото, досега 10 пъти да съм абдикирал под натиска на света, елита, идеологиите, пропагандата и т.н.
Недеи да лъжеш, съвсем ясно ми е че се правиш на тъп, а съмнението винаги те яде отвътре, та затова толкова години се влачиш по мене да хапиш. Всъщност хапиш единствено себе си, но честно казано изобщо не те съжалявам че ще ходиш като глуха кучка през живота си.
По принцип съзнанието има функцията да работи, като антивирусна програма. Когато се сблъскаш с някаква информация, кажи ми по какви критерии определяш дали тя е правилна или лъжлива и веднага ще ти кажа с какво се идентифицираш и дали наистина не се идентифицираш с нищо, защото тогава би трябвало да нямаш мисли и логика за нищо, нито преценка.
Не става въпрос за логика или преценка, щото тия неща може да ги изчислява и един компютър, един неодушевен предмет. Компютъра обаче не е жив, няма воля за живот, следователно няма и кауза за която да се бори. А човека има кауза, и точно тази кауза изкривява преценката му, особено ако е кауза от приказки за лека нощ. Не че има нещо лошо в каузите, но само ако е кауза базирана на реалния човешки живот, за свободата, за това да си жив и добре и всичко свързано с това. Но вашата кауза е насочена към отвърдния свят, а този свят наричате преходен, или че бил от дявола. Е към какво друго да е насочена интерпретацията ви на този свят, освен към собственото ви самоунищожение.

Така или иначе, истината не се интересува от вашата кауза.

и какво ще правиш ако неинжектираните, без зелен паспорт ги изключат от обществото
https://www.youtube.com/watch?v=-YVt8NcpKcU