.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan-666 Виж мнението
    Недеи да лъжеш, съвсем ясно ми е че се правиш на тъп, а съмнението винаги те яде отвътре, та затова толкова години се влачиш по мене да хапиш.
    Ми може би, защото понякога говориш интересни неща ве, които аз след, като конвертирам ме приближават до моята християнска цел. Толко ли е сложно. Стремежа към съвършенството е заложен в нас, защото сме създадени, като образ на Съвършенството, това е движеща сила, а не съмненията в християнството и търсене в твоята философия на заместител.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan-666 Виж мнението
    Но вашата кауза е насочена към отвърдния свят, а този свят наричате преходен, или че бил от дявола. Е към какво друго да е насочена интерпретацията ви на този свят, освен към собственото ви самоунищожение.
    Когато разбереш, че който живее за този свят, той всъщност самопрецаква живота си, може би ще вденеш.
    Затова Иисус казва, който иска да спаси душата си, той ще я погуби; а който погуби душата си зарад Мене, той ще я спаси.

Не се самоунищожаваме, защото ние не презираме този живот, той също е дар от Бога и трябва да се цени, а не да живеем, като самоубиийци, но като го живеем, да го живеем не като самоцел. Точно когато живееш този живот като самоцел, точно тогава си самоубиец.
    Последно редактирано от defender : 10-25-2021 на 22:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си