.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми ти си се върнал по свое желание ве, не ми слагай на раменете тази отговорност.
    E аз и по собствено желание спрях да пиша тук. Пак добре че поне онзи трол му омръзна да троли през 10 различни акаунта.

Ми в момента друго интересно освен за пландемията за какво да си говорим,
    Не знам ве, похвали се, оплачи се нещо? Има ли пиченца нещо А У?

Търгашка работа ми мяза тая цялата история.
    Видях една интересна теория наскоро, че грандиозния план е всеки гражданин да се обърне срещу собственото си правителство, така че всички правителства да се сгромолясат по горе долу едно и също време, естествено когато се окаже че ваксината е краино вредна и хората почват да умират. Междувременно елита ще се скрие в сянка, и няколко десетилетия по късно, след като популацията масово е намаляла, ще изплуват да сформират едно световно правителство.
    Не знам но в деня когато въведоха сертификатите, много хора около мен предполагаемо се разболяха от ковид, а на други им беше изключително зле целия ден, и като цяло хората бяха изнервени навсякъде. Почвам да си мисля че пускат някакви излъчвания, 5 Г или ддз, и то точно в дните когато малко по малко затягат примката, като по този начин съпротивата е по-малко.
    Последно редактирано от DoctorSatan-666 : 10-26-2021 на 17:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си