- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Теорията изглежда много добра, само не знам как и къде ще се крият десетилетия. Чул съм за подземни градове в САЩ, където да се крият, но все пак нали някой трябва да охранява елита от обезумелия плебс, който ако настъпи хаос ще е в състояние близо до зверовете. Но тези дето ги охраняват елита изведнъж могат да си кажат, чакай бе братче, нали оръжието е в нас, тогава защо ние да не станем елит и да изтрепат стария елит от затлъстели дъртаци. Или пък базата им може да бъде охранявана от роботи и изкуствен интелект, де да знам.
Един американски лекар (забравих му името, но беше популярен) каза че с неговия екип от учени са изследвали ваксините и каза, че графен-оксида в инжектаците, реагира на 5G излъчването и след като графена се разпространи по всички органи в тялото после чрез 5G може да се влияе на здравословното състояние на хората.
Друго, което каза, че червените кръвни клетки имат отрицателен заряд и затова стоят на разстояние една от друга, но графена във ваксините, който им магнити свойства, обръщал поляритета на кръвните клетки на положителен и тогава те започват да се слепват една с друга и става някакво мазало.
Абе теории колкото щеш.
Последно редактирано от defender : 10-26-2021 на 21:38