.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Запиши това, което желаеш, не се ръководи само от немския си. Той, така или иначе, никига няма да е като на германец (моля, не ми скачайте за това твърдение, и след 20 години живот там се усеща в някои думи). Познавам немалко хора, чиято професия изисква всекидневна комуникация на езика и въпреки това са ги взели, работят го.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Запиши това, което желаеш, не се ръководи само от немския си. Той, така или иначе, никига няма да е като на германец (моля, не ми скачайте за това твърдение, и след 20 години живот там се усеща в някои думи). Познавам немалко хора, чиято професия изисква всекидневна комуникация на езика и въпреки това са ги взели, работят го.
    Наясно съм,че немския ми никога няма да е перфектен.PinkPan7her отбеляза,че ако запиша филология има шанс да съм сравнително добре.И все пак,благодаря за помощта Ви.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Запиши това, което желаеш, не се ръководи само от немския си.
    Подписвам се под тва предложение. За 20те години вече хич не съм сигурна, ама няма да навлизам в спор, понеже не се чувствам кой знае колко компетентна с живота в чужбина като цяло.
    Последно редактирано от paradosou : 08-13-2015 на 11:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си