- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- днес получих от мама и тати
3г срок да се оженя![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щото ми се нижели годините а напоследъл нямам сериозна връзка
Само съм ги оправял и съм си тръгвал...
Те за друго не стават Де
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аха тва че мисля само за оръжия е друга тема![]()
haritov v profila ti pi6e 4e si na 25
ne mogat da ti davat nikakyv srok taka 4e
ako ne e s kysa kosa i tatusi i niska, ne mi q fali ve!
Знаеш ли нещо за Фронтлайн на пипетки за кучета
вредно ли е за хората
Аз го ползвам за друго вече 4та година ама май бях чел че някоя съставка вредяла на репродуктивните органи на бозайниците.
Значи това е изпитан метод против хлебарки, 1мг го разреждам в пръскалка 1-1,5л и пръскам целия апартамент и след това ~2години няма и помен от хлебарки, това го правя още от студент, аз бях единствения който си изчисти хлебарките в общежитието с фронтлайна и стана време сега да пръскам пак ама вече станаха мн години откакто го правя и това инфо дето ми се е запечатало като инфо почна да ме притеснява нещо дали не е опасно. Не знам как го прави тоя фронтлайн ама след като напръскаш и после 1-2 години колкото и да си миеш пода той си действа?!?