Аз съм бъдещ второкурсник, така че мога да ти дам някаква информация. АБСОЛЮТНО съм съгласен с Магина, рядко на някого му стиска да каже истината такава, каквато е. Аз съм доста рано, но безумията са супер много. Трябват някакви безумни връзки, иначе те мачкат и наистина те карат да чистиш и да бършеш подове по цял ден. Хубавото е,че имаш доктор в семейството, но дори и да нямаш, важно е ваще да познават лекари, които ще те научат. До някаква степен зависи от самия теб де, ако показваш постоянство и някой лекар те хареса, може да се наложиш и да те учи.(но това е доста трудно). Иначе за купуването на изпити е вярно-за всичко си има цена, особено за тези, които са платена поръчка. За колегите съм съгласен, МНОГО злоба има, подмазване, тънки игрички, които много товарят в крайна сметка. А и повечето са деца на министри, лекари и т.н. и те успяват по-добре от теб, тъй като имат по-големи връзки(т..е докато ти носиш кафето, те слагат абокати и т.н.). Асистентите са хората, които ти водят упражненията(т.е. там вършиш някаква дейност)... и като цяло са адски безхаберни какво си научил. Те си правят лудите пари, а даже го и демонстрират, и хич не ги бърка за теб. Като цяло за университета е важна бройката, а не качеството, което е най-жалкото в цялата ситуация. Тази година имах колеги, които не се вясват на определени упражнения, накрая идват, преписват от ГСМ и изкарват 6-ци. И в крайна сметка, по 1 или друг начин, и те ще завършат.
ПП. Магина, ако искаш прати някакви координати на лично