Здравейте,може да съм станала банална с подобни теми,но наистина не знам какво да правя... Знам,че чрез виртуалните мрежи няма да запълня самотата или по точно липсата на общуване с приятели,но бих се радвала,ако някой който се чувства Без приятели,или приятели които ги има от време на време,ми пише. Просто може би ще намеря общ език с някой като мен!![]()
Отивай в Omegle-то, там ще срещнеш принца на бял кон(трябваше да има сексуално-извратен метафоричен подтекст, но не стана), или черни коне на бели принцове.
Zabavno![]()
![]()
![]()
Ami zavisi ot choveka![]()
На какви теми обичаш да разговаряш с приятелите си, по принцип какво ти харесва/ти е интересно?
Ne razbiram zashto sa tezi vyprosi?!
За да разберем що за човек си. Търсиш виртуални приятели, съответно трябва да представиш себе си за да намериш хора със сходни интереси, с които да си паснеш. В противен случай разговора в Скайп би се изчерпал с дежурните фрази "zdr" "kak si" "kvo staa" "na kolko si" "ot kade si" "kvo prai6" и до там.
Taka e,no kato sreshtna chovek kato men,to temiteza razgovor shte si doidat ot samosebe si