.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Самота

Самота

Здравейте,може да съм станала банална с подобни теми,но наистина не знам какво да правя... Знам,че чрез виртуалните мрежи няма да запълня самотата или по точно липсата на общуване с приятели,но бих се радвала,ако някой който се чувства Без приятели,или приятели които ги има от време на време,ми пише. Просто може би ще намеря общ език с някой като мен!

Голям фен Аватара на Smith_6
    Отивай в Omegle-то, там ще срещнеш принца на бял кон(трябваше да има сексуално-извратен метафоричен подтекст, но не стана), или черни коне на бели принцове.

Мега фен Аватара на RapExotic
    На какви теми обичаш да разговаряш?

Ami zavisi ot choveka

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от denichka2000_mon Виж мнението
    Ami zavisi ot choveka

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ami zavisi ot choveka
    Как така зависи от човека? Искаш да кажеш, че си компетентна по всякакви теми или по- скоро искаш да се правиш, че ти е интересно това, от което се интересува отсрещният за да му се харесаш?

Ami zavisi ot choveka
    Добре, тогава да задам въпроса по друг начин: С какви хора обичаш да разговаряш?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Как така зависи от човека? Искаш да кажеш, че си компетентна по всякакви теми или по- скоро искаш да се правиш, че ти е интересно това, от което се интересува отсрещният за да му се харесаш?
    Imam v predvid,che ako mi e po-blizyk priqatel moga da razgovarqam po poveche temi.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Добре, тогава да задам въпроса по друг начин: С какви хора обичаш да разговаряш?
    S hora,koito mogat da me razberat.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    На какви теми обичаш да разговаряш с приятелите си, по принцип какво ти харесва/ти е интересно?

Ne razbiram zashto sa tezi vyprosi?!

За да разберем що за човек си. Търсиш виртуални приятели, съответно трябва да представиш себе си за да намериш хора със сходни интереси, с които да си паснеш. В противен случай разговора в Скайп би се изчерпал с дежурните фрази "zdr" "kak si" "kvo staa" "na kolko si" "ot kade si" "kvo prai6" и до там.

Taka e,no kato sreshtna chovek kato men,to temiteza razgovor shte si doidat ot samosebe si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си