.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Съществува ли истинска любов

Съществува ли според вас истинската любов и как я виждате вие? Някои казват, че е най-красивото и силно чувство, други казват, че боли и че няма смисъл в нея. От няколко дни си мисля за това и ми е интересно да видя повече гледни точки. Опишете с 2-3 изречения какво е за вас любовта .

За да съществува любов трябва да има препятствия. За това истинската любов е птидружена с болка и страдание освен с хубавите чувства. Няма друг варянт със съвершенна любов нито вечна безкрайна.

Съществува и винаги е различно. При някои е лесно, при други е пълно с пречки. Това е.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Според мен съществува, но не трае вечно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    По-точно не съществува неистинска любов. Любовта винаги е истинска. Останалото е просто самозалъгване заради някакви интереси.

Супер фен Аватара на paradosou
    Съществува, съществува. Предлагам ти да не се обезкуражаваш (поне не трайно) никога, понеже вероятно е един от най-сигурните начини да се разминете. Допускай всичко .

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    По-точно не съществува неистинска любов. Любовта винаги е истинска. Останалото е просто самозалъгване заради някакви интереси.
    Това е право в целта. Хората масово са обърнали гръб на любовта, в заблуда са относно нейния смисъл или не искат да си дадат сметка какво всъщност представлява тя. Превърнали са я в избор, а не в чувство (да, дори тези, които търсят нормална връзка). Ако се влюбваш само в някой, който отговаря на серия от изисквания, това може ли да се нарече любов изобщо?

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    в заблуда са относно нейния смисъл или не искат да си дадат сметка какво всъщност представлява тя
    И какво представлява? Ще ми е интересно да чуя мнение .

Супер фен Аватара на Corb1225
    ^ На този етап мога да кажа само какво не представлява ;д. Сякаш съдържанието й все повече се губи някъде, може би времената са такива, може би хората сме такива. Всички търсим личното щастие (което е и правилно, но и тук има много сериозна подмяна) и "най-добрия" партньор за нас, вижда се точно този модел на избираемост. Но хубавите неща в тоя живот най-често не идват в най-хубавата и изискана обвивка. А в любовта това транслира освен във външния вид на партньора, и във всички онези критерии, които търсим, за да угодим най-вече на егото си. Естествено трябва да има нещо, което да харесаш в партньора все пак ;д, нека не навлизаме в крайности. Хрумва ми, че може би само онези, които не могат да си позволят/нямат толкова много критерии, са познали любовта, защото голямата част от другите просто са си затворили сърцето за нея.
    Последно редактирано от Corb1225 : 08-14-2015 на 12:40

Супер фен
    любовта е да не мислиш за себе си
    любовта е да слагаш отсрещния пред себе си
    любовта е сякаш да изчезнеш и да си мъглата която иска на човека срещу теб да му е хубаво

Супер фен Аватара на Deadlock
    любовта е, като мъглата се разсее, да намразиш слънцето и звездите

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми, да обичаш и да си привързан към някого е отложено страдание, тъй че по-добре да не беше, уви - съществува

Не съм се изразила правилно, имам предвид взаимна любов

Почвам да се съмнявам че я има.
    За истинско приятелство обаче мога да гарантирам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Почвам да се съмнявам че я има.
    Защо така?

Някой ще ми обясни ли какво разбира под "истинска любов"? Защото сама не успявам.

днес в 4 сутринта го зададох същия въпрос на касиерката в бензиностанцията. тя ми обясни че има, но боляло много от нея и накрая винаги си прецакан. дори ме накара да си изтегля късметче и като го изтърках, на него пишеше: "нека обич да стопли душата ти"

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ++

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Някой ще ми обясни ли какво разбира под "истинска любов"? Защото сама не успявам.
    смажи си мозъка и ще успееш

^Тихо по-добре. Точно твоите претенции за мозък са пълен смях. И преди да кажеш, че не се смяташ за кой знае колко умна и не дразниш околните с гледане отвисоко си помисли колко пъти си нареждала от позицията на "неспряла".

Мега фен Аватара на galaxy29
    много пък знаеш ти какво ще кажа и за каква се имам и не ми казвай над какво да размишлявам, духай и ти и тая другата и всички като вас моралисти с мозъци хванали глисти и философстването ви си го запазете за тоалетната
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-15-2015 на 14:51

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^забрави да си изпиеш антипсихотиците ли, съншайн?

днес размишлявах за ВЗАИМНАТА любов и стигнах до заключението, че опира до пасване на характери/темперамент/, място, време, възраст и още кууп неща, които ме мързи да изброявам. така че може би, разбира се трябва да уцелиш човека, но и момента... за какво хората казват, че с времето чувствата избледняват. хм.

едит: не е заключение, а само гледна точка.
    едит 2: не можах да вербализирам с думи това, което мислех. както и да е ;д

Не се смятам за предсказател, ама отчасти знам, да. Достатъчно прозрачна и предвидима си. Немалко пъти съм засичала да обясняваш колко са зле разни хора от тук, понеже прекалено си вярвали, ама тва е абсолютно иронично в твоя случай. Няма по-покъртителен форумен образ, заклевам се ;d. Ако бях модератор, отдавна щеше да си с перманентен бан заради разни интересни стихчета, заради тва, че наричаш непознати мацки (забележете - само на база външен вид) "сдухана селячка" или нещо подобно, не помня вече... Чао.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    То на такива плиткоумни и прозрачни личности защо отговаряте изобщо? Едно и също си повтаря открай време.

Мега фен
    Много мразя да спорят момичета с еднакви цици, няма как да избера страна и ми остава само да гледам, поне снимки поствайте.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^Хахахахахахаха
    Пак изби рибата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си