- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли истинска любов
Истинско = вечно. В този материален живот вечни неща за жалост няма...Кво да ти кажа..двама души се срещат и се влюбват..и малко след като се наместят пластовете..се разбира че единият обича повече от другият..след време единият си тръгва..защото той иска да обича някои така както половинката му обича него...Просто в човешките отношения става така че двамата партниори рядко са равни един към друг и в любовта си...Само и ако двама са равни и са на едно ниво на разбиране на нещата може би ..казвам може би може да има нещо истинско ,което носи характеристиките на вечното но не и неговите качества..но само докат израстват заедно в живота си..
Пък и братче хората вече не търсят любов не са заблуждавай..просто им харесва да наричат секса с красива дума...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Всъщност щом се разкривам пред някого, надали мисля, че след 2-3-4 години няма да съм с него. Тъпо и упорито се надявам да остане. Да останем.
Много рядко се среща.
Или имам умението да избирам хората до себе си. И акъла да не изхвърлям веднага на вторични кола с леко надрана задна броня. Примерно.
Като се замислиш по-дълбоко и по-... от друга гледна точка, а не от тая на бътхъртната и зарязана, ще разбереш, че ние избираме хората до себе си. Ние сме, от които зависи всичко. Имам избори между хора, хора и хора. И съм избрала възможно най-правилно животно за мен. Ставайки нечия приятелка, не се хвърлям при човек, с чийто характер правя компромиси. Да, мога да избирам. Осъзнавам, че звучи надуто и капризно ама за тва не съм се разочаровала досега. Щото си знам цената и в ръцете на боклуци не се оставям.
Следващия бътхъртнат и силно ранен, изстрадал от превратностите на любовта потребител, може да пробва да не налива от пусто в празно и ще остане очарован от възможността да оцелява с някого и да се доверява на човека до себе си. Просто обичайте с ума си, не с гъза.
Любовта е сладка , но понякога боли ... В любовта има и пречки .Една година не мога да забравя едно момче , за малко го забравих но той реши да ми пише и ето че пак запали свещта и сега ми е още по гадно защото той е много по голям от мен и за това...![]()