.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

Unhappy ПОМОЩ! Обичам го. Как да си го върна ?

Здравейте.. искам да споделя това, което ме измъчва от близо месец. Имах връзка с момче , която продължи 4 години, преминахме през какви ли не трудности, но накрая все се събирахме. Заедно бяхме от деца. Аз съм му първата и единствената приятелка, която е имал.. До сега всичко беше супер. Карали сме се доста често, може да се каже, че всеки през ден,но коя двойка няма скандали? Та да си дойдем на думата. За 4 години аз се влюбих безкрайно много е него. някъде 20 дена не си писахме и след това ми каза, че вече не е щастлив с мен и че има чувства все още, но не са достатъчни и иска да се разделим. Аз изпаднах в тежка депресия.Писах му след това 2-3 пъти, но той просто не връщаше или връщаше със супер кратки отговори. Разбрах че си е пишел с други момичета, че излизал с тях, но само като приятели.. Писах му сърцераздирателен смс, в който си излях всички чувства, но пак отговор не получих. Не знам на какво се държи тази рязка промяна. Как може след 4 години от един път да спре да ме обича. Мисля си, че от малък е с мен и сега иска да пробва и с някое друго момиче, защото винаги е бил само и единствено с мен и никоя друга.Не знам каква е причината само знам,че умирам всеки ден от мъка. Как да си го върна? Обичам го повече от всичко.Без него за мен живот няма. Искам да си го върна.Не ме интересува нищо и никой покрай мен.. плача по цели дни и нощи. свалила съм 7 килограма за месеца, в който не сме заедно. ОБИЧАМ ГО. Как да си го върна? Защо така постъпи ? Много ще съм благодарна ако някой ми даде съвет.
    Последно редактирано от too_broken_heart : 08-14-2015 на 16:57

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си