Здравейте , имам едно доста сериозно питане към момичетата. Само от мускулите и външността ли се интересувате? Имам малко трудности с общуването с хора , затова ще се опитам , да ви обясня. Тийнейджър съм , и на нашата възраст , всеки харесва хора с различни външни особености. Тоест , някой харесват ниски , други високи , трети с мускули , четвърти слаби/дебели.. Когато съм навън с мои приятели , се е случвало да дойдат при нас момичета.. и съм забелязал , че те веднага , започват да се забиват с тези , които положително им се набият в очите , без да ги интересува , дали ще има добро отношение или ще бъде груб с тях. Повечето от вас момичета , към тази категория ли спадате? Не само , но като цяло замисляте ли се , дали този човек не е някакъв идиот , въпреки външността му? Много пъти съм се замислял дали момичетата , биха отрязали някого , ако има добър характер и отношение , и самочувствие , но не е Брад Пит или Джон Сина? Забелязал съм в някои момичета , че се дистанцират от теб , ако не си идеален.
Понякога съм си мислел , че те са способни да търпят простотиите на гаджето си , само защото е красавец. Надявам се да сте разбрали , какъв е въпроса ми. А какви недостатъци имам , си е само мой проблем. По-добре не разпитвайте много. Просто коментирайте.