- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Характера и отношението нямат значение?
^аз се чудя дали просто не тролва
нали питаше за искрени момичешки мнения, а ти само спориш, каквото и да ти напишат..
момичетата харесват уверени мъже, които се грижат за себе си и имат собствено мнение.. това е КАТО ЦЯЛО
не знам за селяните и бабаитите, но тези "герои" имат временна слава
колкото повече порастваш, ще видиш, че нещата ще се наредят, но това не значи да стоиш със скръстени ръце. развивай се. образовай се. чети книги. спортувай, грижи се за здравето си, и за външния си вид (това е елементарно самоуважение, не заради момичетата). не се давай на глупаци. казвай каквото мислиш. не бъди жертва. не бъди от тия хора, на които светът им е крив. бъди искрен. имай отношение по различни теми. защитавай по-слабите.. бъди кавалер.
бла,бла, много изписах, но не мисля, че е чак толкова сложно
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това исках да чуя , братле. Щеше да е добре , ако всички в този форум имаха отношение точно като теб. Но всички са като роботи . Отговарят безчувствено. Просто казват мнението си без да се опитат да разберат човека. Примерно в тази тема никой не се постави на мое място, а тръгнаха да се еб*ват с мен без никаква причина . Ако можеха да ме разберат поне малко , нямаше да ми се подиграват.
а защо никоя не харесва Ракиши
той си има самочувствие
едит: Да не забравите че това е ФимейлАйс-а, само напомням
Последно редактирано от LoadRunner : 08-16-2015 на 18:57
U CANT SEE ME be