.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou

май не особено типично

Първо да поясня - не говоря за положение, в което аз се намирам. Т.е имам подозрения, че преди ми се е случвало, няма как да съм сигурна, обаче сега наистина пускам темата само от любопитство, не търся съвет. Става въпрос за ситуация, в която дадено момче харесва момиче толкова много, че парадоксално не прави нищо, понеже вече са изградени някакви адски привлекателни отношения на друг тип близост (приятелство или силен потенциал за приятелство). Та момчето вижда в момичето впечатляващи черти, които се открояват на фона на досегашния му опит, и решава, че привлечеността му като към човек от срещуположния пол не трябва да променя хода на събитията. Опасява се, че една потенциална връзка може да прецака всичко. За протокола - с трима съм говорила по темата и със сигурност не си измислят оправдания, за да резнат съответната мацка. Единият ми познат беше страшно влюбен, постоянно ми надуваше главата (с добро чувство го казвам) за 'находката' си, познаваха се от над година и той изпитваше непреодолимо желание да ми даде най-подробно инфо колко е страхотна, водеше я на разни забравени от света места, които тя си е харесала в нета например, съветваше я... въобще каквото се сетите правеше. В крайна сметка винаги се спираше да предприеме крачка, казваше, че не си представя да се стигне до кофти последици, да няма връщане назад и да изгубят контакт. Другите двама симпатяги бяха си преодолели периода на безумно желание и с чиста съвест мога да кажа, че се намираха в личната си комфорт-зона. За тях момичето беше просто хубава част от ежедневието, липсваше драмата дали пък все пак да не се появят пред тъста и тъщата с пръстен някой ден . Държа да подчертая и че никой от познатите ми не е без избор сред женската част, имат си подход хората, двама от тях даже вече са с приятелки. Мисълта ми е, че не говорим за един господ знае каква точно смотана набутвация - например да си се вкопчил в случайна мадама като в спасителна сламка, понеже не знаеш какво правиш с живота си, липсва ти увереност и други освен нея не те забелязват.
    Какво ви е мнението за всичко, описано по-горе? Ако се постарая, сигурно бих формулирала темата по-добре, ама ми бяга вдъхновението пак, а съм любопитна да видя именно сега отговори.
    Последно редактирано от paradosou : 08-16-2015 на 00:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си