- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- май не особено типично
Ако следваме логиката на тези момчета, трябва да си хващаме половинки, които ни привличат единствено сексуално, че да не вземем да си съсипем отношенията с човек, с когото можем да си кажем две приказки.
От друга страна пък не познавам мъж, който да казва истината на жените - обикновено ви се представя нещо сополиво и доста далеч от истината, както бих предположил, че е в тези случаи. Ако трябва да гадая - било им е ясно, че нямат шанс, и са си пазили егото. Колкото по-свестен и *не*-типът-човек, който ще тръгне да прави това изглежда някой, това по-вероятно е това да е причината.
10/10а не ти ли подсказва нещо това че момичетата не са действали
тъй, де - каза че не търсиш съвет, а просто да си коментираме, та ... коментирам си :Д Дано не се разсърдиш - 2 пъти го трих и пренаписвах по-възпитано ;/
И на мен ми привлече вниманието този цитат и искам да споделя мнение.
Ако имаш предвид "истина" като същност на изказването, ядрото, което се спестява - лошо, бая женски полови органи имаш за познати.
А ако имаш предвид "истината" като начин на поднасяне на тази същност - все си мисля, че точно това отличава порасналите хора. Има много начини да поднесеш дадено мнение и не говоря тук за покриване, усукване и всякакви залъгвания, а просто дали първо да си отвориш устата или първо да помислиш. Например, ако някое момиче не те кефи, щото ти е с 20 кила отгоре, да си помислиш, че ако изцепиш нещо от сорта на "не ме кефиш, дебела си" е суперкофти и по никакъв начин не е градивна критика, а само ще я накара да се почувства ужасно зле. И да поднесеш липсата си на интерес по човешки начин без да обиждаш никого
/само си казвам.
Едит: Подходящ пример - Шелдън: "Мастурбирахме за пари", м, нали... :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-16-2015 на 20:49
това беше изказване което може да е само от човек който притежава единствено женски полови органи