.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен
    Ако следваме логиката на тези момчета, трябва да си хващаме половинки, които ни привличат единствено сексуално, че да не вземем да си съсипем отношенията с човек, с когото можем да си кажем две приказки.

От друга страна пък не познавам мъж, който да казва истината на жените - обикновено ви се представя нещо сополиво и доста далеч от истината, както бих предположил, че е в тези случаи. Ако трябва да гадая - било им е ясно, че нямат шанс, и са си пазили егото. Колкото по-свестен и *не*-типът-човек, който ще тръгне да прави това изглежда някой, това по-вероятно е това да е причината.

а не ти ли подсказва нещо това че момичетата не са действали
    10/10

тъй, де - каза че не търсиш съвет, а просто да си коментираме, та ... коментирам си :Д Дано не се разсърдиш - 2 пъти го трих и пренаписвах по-възпитано ;/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

От друга страна пък не познавам мъж, който да казва истината на жените
    трябва да те запозная с един такъв, който познавам :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    От друга страна пък не познавам мъж, който да казва истината на жените
    И на мен ми привлече вниманието този цитат и искам да споделя мнение.

Ако имаш предвид "истина" като същност на изказването, ядрото, което се спестява - лошо, бая женски полови органи имаш за познати.
    А ако имаш предвид "истината" като начин на поднасяне на тази същност - все си мисля, че точно това отличава порасналите хора. Има много начини да поднесеш дадено мнение и не говоря тук за покриване, усукване и всякакви залъгвания, а просто дали първо да си отвориш устата или първо да помислиш. Например, ако някое момиче не те кефи, щото ти е с 20 кила отгоре, да си помислиш, че ако изцепиш нещо от сорта на "не ме кефиш, дебела си" е суперкофти и по никакъв начин не е градивна критика, а само ще я накара да се почувства ужасно зле. И да поднесеш липсата си на интерес по човешки начин без да обиждаш никого

/само си казвам.

Едит: Подходящ пример - Шелдън: "Мастурбирахме за пари", м, нали... :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-16-2015 на 20:49

Супер фен
    това беше изказване което може да е само от човек който притежава единствено женски полови органи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си