- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- май не особено типично
Естествено. И на мен ми е странно такова държание. Ако не познавах момчетата лично и не бях видяла с очите си какво раздвоение изпитват, 200% щях да реша, че просто нямат достатъчното за връзка влечение към мацката (или че изобщо никакво нямат и се чудят каква малоумщина да измислят). Не е така поне в тия 3 случая. Също в известен смисъл изпитвам изумление, ама всякакви се срещат, затова гледам да не отрязвам категорично на пръв поглед безумните сценарии.
Ти пък... как ще се разсърдя, няма грам повод xD. Все пак ми е любопитно какви са били невъзпитаните ти варианти на коментар.
не, не, имах предвид, че изглеждаше сякаш се опитвам да ги обиждам или нещо от този род, та затова пренаписвах :Д
Иначе е странно, факт. Права си. Може да греша, но това трудно би могла да оспориш
просто е абсурдно да не искаш да си с човек, когото харесваш, и в чията компания ти е приятно. Ако ми го изтърси някой това първият въпрос, който би ми изникнал в главата е 'а някоя, която ти е неприятна ли чакаш, че да тръгнете'Ако следваме логиката на тези момчета, трябва да си хващаме половинки, които ни привличат единствено сексуално, че да не вземем да си съсипем отношенията с човек, с когото можем да си кажем две приказки.
Оф нямам представа, хората са странниСамо те товарят с глупостите си. Е виж - даже тема си отворила, 'щото ти затормозяват мозъка ...
Във всеки случай има нещо незряло в цялата работа, та можеш да спиш спокойно - те са сбърканите, не ти :Д
Уау, каква вяра в отношенията м/у половете. Звучиш като фанатична феминистка мъжемразка или свръхциничен pickup artist, който е опростил нещата до: "ще ми върже/няма да ми върже". За радост има много различни типове хора (в случая мъже), водени от различни подбуди като общото е, че всеки действа само според своите разбирания и мироглед (има изключения разбира се).
Абсурдно е от твоята камбанария, егоцентрично човече ;д. Отново много едностранчив поглед над нещата. Не казвам, че няма такива хора, но сякаш ти се опитваш да внушиш, че има само такива. Пак повтарям, мъжете/хората са различни: едни са алтруисти, други егоисти, има такива с ниско или високо самочувствие и т.н. Рънъра и RapExotic са казали верни неща. Аз ще добавя също, че когато адски силно харесваш някой, започваш да се съмняваш дали си най-добрия за него, още повече, ако действително не си. Не бих казал, че в този случай роля играе задължително само ниското самочувствие, намесено е и себеотрицанието на човека и други. В общи линии искам да кажа да не бързате да отписвате хората, които постъпват така, като нещастници, пораженци и т.н. Има безброй различни фактори и променливи като всеки случай е редно да се разглежда за себе си.
Последно редактирано от Corb1225 : 08-16-2015 на 23:54