.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    От друга страна пък не познавам мъж, който да казва истината на жените - обикновено ви се представя нещо сополиво и доста далеч от истината, както бих предположил, че е в тези случаи. Ако трябва да гадая - било им е ясно, че нямат шанс, и са си пазили егото. Колкото по-свестен и *не*-типът-човек, който ще тръгне да прави това изглежда някой, това по-вероятно е това да е причината.
    Уау, каква вяра в отношенията м/у половете. Звучиш като фанатична феминистка мъжемразка или свръхциничен pickup artist, който е опростил нещата до: "ще ми върже/няма да ми върже". За радост има много различни типове хора (в случая мъже), водени от различни подбуди като общото е, че всеки действа само според своите разбирания и мироглед (има изключения разбира се).

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    просто е абсурдно да не искаш да си с човек, когото харесваш, и в чията компания ти е приятно. Ако ми го изтърси някой това първият въпрос, който би ми изникнал в главата е 'а някоя, която ти е неприятна ли чакаш, че да тръгнете'
    Абсурдно е от твоята камбанария, егоцентрично човече ;д. Отново много едностранчив поглед над нещата. Не казвам, че няма такива хора, но сякаш ти се опитваш да внушиш, че има само такива. Пак повтарям, мъжете/хората са различни: едни са алтруисти, други егоисти, има такива с ниско или високо самочувствие и т.н. Рънъра и RapExotic са казали верни неща. Аз ще добавя също, че когато адски силно харесваш някой, започваш да се съмняваш дали си най-добрия за него, още повече, ако действително не си. Не бих казал, че в този случай роля играе задължително само ниското самочувствие, намесено е и себеотрицанието на човека и други. В общи линии искам да кажа да не бързате да отписвате хората, които постъпват така, като нещастници, пораженци и т.н. Има безброй различни фактори и променливи като всеки случай е редно да се разглежда за себе си.
    Последно редактирано от Corb1225 : 08-16-2015 на 23:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си